Το τρόπαιο στον "Άτλας Sports Center"

Τετάρτη, Ιούνιος 8, 2022 - 10:00πμ
Ο απολογισμός του συλλόγου

Σε ανακοίνωσή του ο Άτλας Sports Center, αναφέρει: Από το 2019 που άλλαξε ιδιοκτησιακά χέρια η ακαδημία του Άτλαντα, ξεκίνησε και η συμμετοχή μας στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ primavera σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Στην κατηγορία των Παίδων και των νέων τοτε, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν ξαφνικά λόγω της πανδημίας έχασαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν ένα όμορφο πρωτάθλημα που είχαν ξεκινήσει.
Την επόμενη δε χρόνια δεν έπαιξαν καθόλου.
Φέτος λοιπόν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για αυτά τα παιδιά, ξεπερνώντας τις δύσκολες στιγμές της αρχής του πρωταθλήματος, έδειξαν ότι παιχνίδι με το παιχνίδι έβρισκαν τον εαυτό τους και συγκεντρωμένοι στις οδηγίες και στο πλάνο των προπονητών τους, κατάφεραν στο τέλος να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να φτάσουν, χωρίς αμφισβήτηση απο κανέναν, να κατακτήσουν δίκαια και το τρόπαιο.
Εμείς θελουμε να τους συγχαρούμε για όλη την προσπάθεια τους όλα αυτά τα χρόνια, να διατηρηθούν σε επίπεδο σωματικό και ψυχικο ικανό, που να τους βοηθήσει να συνεχίσουν τον αθλητισμό αλλά και την ακαδημαϊκή τους πορεία.
Μόνο Μπράβο σε αυτούς και στους προπονητές τους για ότι κατάφεραν!!!
Συγχαρητήρια επίσης και στην ομάδα της Παναχαικης, που αναγνωριζοντας την δικαιη νίκη των παιδιών μας στον τελικό, θέλησε να τους συγχαρεί κάνοντας ένα πολύ όμορφο "Pasillo"!!!"

Υποστήριξη: SilkTech