Τρομερός ΝΟΠ με παίκτη λιγότερο και ανατροπή, νίκησε 7-6 τη Λάρισα

Κυριακή, Δεκέμβριος 9, 2018 - 6:40μμ

Απίστευτα πράγματα από τον ΝΟΠ το μεσημέρι της Κυριακής στο «Πεπανός» όπου για την πρεμιέρα της Α2 Εθνικής νίκησε με 7-6 τη Λάρισα.

Δεν φτάνει που παρουσιάζεται στο πρωτάθλημα με πολύ νεανικό και ανομοιογενές σύνολο, παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Δίπλαρο, ενώ σταδιακά έχασε με τρεις ποινές τον Πολλάτο και λίγο αργότερα με αντικατάσταση τον Ανδρικόπουλο. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έμεινε με παίκτη λιγότερο για τα τελευταία 3:55 και με το σκορ στο 5-4, ύστερα από αποβολή χωρίς αντικατάσταση του Βικάτου.

Ωστόσο ο ΝΟΠ κατάφερε να πάρει μια τεράστια εντός έδρας νίκη με 7-6 επί του ΝΟ Λάρισας. Οι παίκτες του Κώστα Σακκαλή παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα σκόραραν δύο φορές έναντι μίας (δύο μαζί με το πέναλτι) του ΝΟΛ.

Η ομάδα της Λάρισας μπήκε καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-1 στη λήξη της πρώτης περιόδου, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στη λήξη της δεύτερης και της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ΝΟ Πατρών μπορεί να έμεινε με παίκτη λιγότερο για τα τελευταία 3:55 εξαιτίας αποβολής χωρίς αντικατάσταση για βιαιοπραγία του Βικάτου, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 7-6. Η αποβολή χρεώθηκε 3:55 πριν το τέλος και με το σκορ στο 5-4. Ο ΝΟ Λάρισας ευστόχησε στο πέναλτι για το 5-5, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Ακολούθησε το 6-5 από τον Κανελλόπουλο, η Λάσρισα ισοφάρισε 6-6 και ο Γκότσης έγραψε το 7-6!

Τα 8λεπτα: 1-2, 2-1, 1-1, 3-2.

ΝΟΠ (Κώστας Σακαλής): Λιμαράκης, Μαλανδράκης, Πολάτος 1, Κανελλόπουλος Β. 2, Ανδρικόπουλος 1, Σπυράτος, Κωνσταντακόπουλος 1, Ζερνιώτης, Γκότσης 1, Βικάτος 1, Φιρφιλιώνης, Περπινιάδης, Πασσάς, Νεγκίζ

ΝΟ Λάρισας (Δημήτρης Μπλάνας): Μπελιζιώτης, Μεταξιώτης, Μοδέστου, Στεργίου 1, Δανιήλ, Αλεξανδρής, Ζαφειρίου 1, Κόρακας, Γλούμης, Ευσταθίου, Πατούνας 2, Μαρτζούχος, Τσούτσας, Θεοδωρόπουλος 2, Καμένιτσα.

* «Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε πολύ άγχος, ο ΝΟΠ τώρα χτίζεται. Παρά τις αναποδιές δείξαμε χαρακτήρα είχαμε πάθος και νικήσαμε δίκαια. Εχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ώριμοι στις επιλογές μας», δήλωσε ο προπονητής του ΝΟΠ Κώστας Σακκαλής.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech