"Τρία στα τρία" για τις ομάδες της Ε.Α.Π.

Δευτέρα, Οκτώβριος 1, 2018 - 6:43μμ

To Σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες για τις ομάδες της Ε.Α.Π., οι οποίες πέτυχαν «τρία στα τρία» στα αγωνιστικά αποτελέσματα. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αγωνίστηκαν, το εφηβικό και παιδικό τμήματα μπάσκετ, καθώς η ομάδα βόλεϊ.

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Kαλή εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ η οποία νίκησε εκτός έδρας με 3-1 (15-25, 27-25, 26-24, 25-20) σετ τον «ενισχυμένο» Α.Ο. Αιγιαλέων σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Γεράνιος): Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Γεωργακόπουλος, Βλαχοστάθης, Κοσμάς, Δασκαλόπουλος λίμπερο ο Μιχόπουλος (Αναστασόπουλος ως λίμπερο, Χασάπης, Πελεκούδας, Μητρογιάννης, Κλειδέρης, Παπασταθόπουλος).

ΕΑΠ (Κορδός): Κόζης, Δρακόπουλος, Σωκράτους, Σαρακίνης, Κουκουζέλης, Γιαννούτσος λίμπερο ο Σύρος (Ξάνθης, Κατσής, Καραγιάννης, Πετούσης, Καραγιώργος, Σουλιώτης).

Η ομάδα παρά το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας της δείχνει... χαρακτήρα και οι παίκτες υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, Νίκου Κορδού επιδεικνύουν σοβαρότητα και διάθεση αποδεικνύοντας πως έχουν ξεκάθαρο στόχο, η επίτευξη του οποίου και θα διεκδικηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα είναι με την Ολυμπιάδα στις 3 Οκτωβρίου.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η εφηβική ομάδα μπάσκετ της Ε.Α.Π. η οποία επικράτησε της Παναχαϊκής με 72-51 στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου στο παιχνίδι της Κυριακής, στο πλαίσιο του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Ε.Α.Π. (Μολφέτας Γιάννης): Γεωργούσης, Αδαμόπουλος, Δημακόπουλος, Καρυδάκης, Μπαράκος, Αργυρόπουλος, Δέμης, Φραγκισκάτος, Παπαγεωργίου Ε., Παπαγεωργίου Μ., Ανδριόπουλος.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Εξ άλλου, ακόμη μία σπουδαία νίκη πέτυχε και η παιδική ομάδα μπάσκετ που αγωνίστηκε στο γήπεδο του Ίφιτου Πύργου, του οποίου και επικράτησε με 85-46, στο πλαίσιο του δεύτερου κατά σειρά αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, στο Γ' Όμιλο. Προπονητές στην παιδική ομάδα είναι ο Διονύσης Φραγκισκάτος και Τάσος Σαββόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech