Τρεις βετεράνοι κολυμβητές του ΝΟΠ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Τετάρτη, Ιούλιος 6, 2022 - 5:00μμ
Μετάλλια και διακρίσεις

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στις 1-3 Ιουλίου το πανελληνιο πρωτάθλημα masters στο δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου, όπου συμμετείχαν τρείς κολυμβητές του ΝΟΠ.
Σε ανακοίνωσή του, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών, αναφέρει σχετικά με στην συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες των βετεράνων: "Μια εξαιρετική διοργάνωση με τη δέσμευση της ΚΟΕ για αναβάθμισή της να γίνεται πράξη.
Η κολύμβηση δεν έχει ηλικία και δεν περιορίζεται μόνο στο κομμάτι του πρωταθλητισμού. Οι βετεράνοι κάθε ηλικίας που συνεχίζουν να κολυμπούν ή ακόμα και αυτοί που ξεκίνησαν πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια γιορτή του αθλητισμού.
Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών συμμετείχε με τρεις αθλητές: Βασιλική Καλαρούτη, Μάκης Πομώνης και Παναγιώτης Τριαντάφυλλου. Μάλιστα οι δυο πρώοι επέστρεψαν ο καθένας με 2 μετάλλια στις αποσκευές τους.
Η Βασιλική Καλαρούτη παρά την πολυήμερη απουσία από τις προπονήσεις καθώς και έναν τραυματισμό που την ταλαιπωρεί κατέκτησε το χρυσό στα 200 μ. μικτή και το ασημένιο στα 200 μ. ελεύθερο.
Ο Μάκης Πομώνης, 50 χρόνια σχεδόν μετά την τελευταία του επίσημη αγωνιστική εμφάνιση, παραμένει αειθαλής και σε εξαιρετική φόρμα (καθότι χειμερινός κολυμβητής) και κατέκτησε το χρυσό στα 100 μ. ελεύθερο και το χάλκινο στα 50 μ. ελεύθερο.
Φυσικά στους αγώνες αυτούς μεγαλύτερη αξία έχει η συμμετοχή. Ακόμα μεγαλύτερη αξία έχει να καταλάβουμε όλοι μας τις ευεργετικές ιδιότητες της κολύμβησης και της άθλησης γενικότερα, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους!
Και του χρόνου με υγεία και ακόμα μεγαλύτερη αποστολή!"

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πισίνα

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και πισίνα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Υποστήριξη: SilkTech