Τρεις ακόμα ανανεώσεις στον ΝΟΠ

Σάββατο, Σεπτέμβριος 19, 2020 - 3:02μμ

Η διοίκηση του ΝΟΠ, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τρία ακόμα δικά της παιδιά, τους περιφερειακούς, Θαρραλέο Πασσά και Νίκο Ανδρικόπουλο που είναι από την Πάτρα και το Φαίδωνα Νεγκίζ ο οποίος είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Νίκος Ανδρικόπουλος, δήλωσε: « Νιώθω ιδιαίτερη χαρά μετά την ανανέωσή μου με την αντρική ομάδα του ΝΟΠ. Μου αρέσει που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε μια ομάδα που διαθέτει αρκετό νέο "υλικό" σε συνδυασμό με τους βασικούς παλιούς παίκτες "πυλώνες".  Η εμπειρία και η καθοδήγησή τους θα βοηθήσουν εμάς τους μικρότερους να εξελιχθούμε και να προσφέρουμε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και οι ιδιαίτερες συνθήκες που βρισκόμαστε λόγω κορονοϊού να μην εμποδίσουν τον αρχικό στόχο των play offs».

Από την δική του πλευρά, ο Θ. Πασσας, τόνισε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα είμαι για άλλη μια χρονιά μέλος του ΝΟΠ. Υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα μεταξύ όλων των παιδιών και του προπονητή. Ας ελπίσουμε να είμαστε όλοι υγιείς, να μπορέσουμε να αγωνιστούμε κανονικά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσωπικός μου στόχος είναι να προπονηθώ σκληρά ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

Τέλος, ο Φ.  Νεγκιζ,  υπογράμμισε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα είμαι για άλλη μια χρόνια μέλος του ΝΟΠ. Φέτος υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα στην ομάδα μεταξύ όλων των παιδιών και του προπονητή. Ας ελπίσουμε να είμαστε όλοι υγιείς, ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας».

Υποστήριξη: SilkTech