Τουρνουά Volley Women Black&White από την ΕΑΠ

Τρίτη, Ιούλιος 28, 2020 - 11:02πμ

Την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, της προσεχούς σεζόν, θα έχουν τα κορίτσια της ΕΑΠ.

Η διοίκηση της πατρινής ομάδας έχει ήδη στα «σκαριά» ένα δυνατό τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη με τη συμμετοχή των εξής ομάδων, Παναθηναϊκός (Α1), Καλαμάτα (PreLeague), Απόλλων ( Α2) και ΕΑΠ (Α2).

Οι «μελανόλευκες» θα δώσουν τρία πολύ δυνατά τεστ κόντρα σε ομάδες που πρωταγωνιστούν εδώ και χρόνια στα γυναικεία πρωταθλήματα του Ελληνικού βόλεϊ με την προπονήτρια της ΕΑΠ, Έλενα Καγιαλή να έχει τη δυνατότητα για δοκιμές σε διάφορα σχήματα και συστήματα.

Στόχος των παραγόντων του Συλλόγου είναι να πραγματοποιήσουν ένα τουρνουά διαφήμιση για την πόλη το οποίο θα καθιερωθεί και θα γίνει θεσμός.

Ήδη οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με τη διοίκηση της ομάδας να είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους των άλλων ομάδων που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά καθώς θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα, το ρόστερ της ομάδας «χτίζεται» μέρα με τη μέρα και απομένουν πλέον οι τελευταίες πινελιές για να ολοκληρωθεί.

Υποστήριξη: SilkTech