Τουρνουά στη μνήμη του Σπύρου Αβράμη και πολλές εκπλήξεις από τη Νάπολη Πατρών

Δευτέρα, Απρίλιος 22, 2019 - 9:10μμ

Ένα σπουδαίο τουρνουά ετοιμάζει η Νάπολη Πατρών. Η ομάδα beach soccer της Πάτρας που εκπροσωπεί την Ελλάδα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη της… διάκριση!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ομάδα μας συμπληρώνει 5 χρόνια ζωής και στόχος της είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, ακολουθώντας το όραμα των ιδρυτών της, του Σπύρου, του Βασίλη, του Γιώργου, του Βασίλη, του Γιώργου και του Ανδρέα.

Στο πλαίσιο αυτό, πάρθηκε η απόφαση της διοργάνωσης του πρώτου διεθνούς τουρνουά «beach soccer» στην πόλη μας με ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απαρχή των φετινών υποχρεώσεων της Νάπολη, που θα βρίσκεται για 3η φορά στο «Euro Winners Challenge» και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Πριν από όλα αυτά όμως, θα βάλει την Πάτρα σε… γιορτινούς ρυθμούς, με ένα τουρνουά που η επιδίωξη είναι να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια, λίγο πριν την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, όπου για την πόλη μας πρωτοστατούν οι Παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες.

Το «1st Spyros Avramis beach soccer international cup» θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Σπύρος Αβράμης» στο ΠΕΑΚ, το τριήμερο 10-11-12 Μαΐου 2019, και εκεί θα βρίσκονται η Νάπολη, η… και η… Όχι, δεν θα σας τα αποκαλύψουμε όλα με το καλημέρα.

Από σήμερα και μέχρι τις 9/5 θα έχετε μάθε όλα όσα πρέπει και όλα όσα χρειάζεται για να απολαύσετε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Και σίγουρα κάτι αντίστοιχο δεν θα έχετε παρακολουθήσει.

Όπως αναφέρει και το μότο της ομάδας μας… «Φτάσε όπου δεν μπορείς»

ΑΠΣ Νάπολη Πατρών

(*) Το τουρνουά είναι μια διοργάνωση της ΑΠΣ Νάπολη Πατρών, με συνδιοργανωτή το Π.Ε.Α.Κ., έχοντας την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την αδειοδότηση της ΕΠΟ».

Υποστήριξη: SilkTech