ΤΩΡΑ: Εξελίξεις στην Παναχαϊκή – Ολοκληρώνεται η συμφωνία Μπάρλου-Καλογερόπουλου

Παρασκευή, Φεβρουάριος 14, 2020 - 1:47μμ

Από ώρα σε ώρα ολοκληρώνονται οι εξελίξεις στα διοικητικά της Παναχαϊκής. Οι συζητήσεις της πλευράς Μπάρλου με τον Σάκη Καλογερόπουλο βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο ώστε να αλλάξει «χέρια» το μάνατζμεντ των «κοκκινόμαυρων» πριν την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ και του Σάκη Καλογερόπουλου, Χάρης Γρηγορίου έρχεται αυτή την ώρα στην Πάτρα ώστε νωρίς το απόγευμα να συναντηθεί με το νομικό εκπρόσωπο της πλευράς Μπάρλου, Κώστα Κρεμμύδα και να επισπεύσουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Παρών θα είναι και ο Σάκης Καλογερόπουλος.

Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας, των δεδομένων της συμφωνίας αλλά και των αιτημάτων των δύο πλευρών θα γίνουν αργότερα μέσα στη μέρα γνωστά, χωρίς βέβαια να θεωρείται τίποτα δεδομένο αυτή τη στιγμή.

Κατά τα λοιπά, οι λογαριασμοί τρέχουν, οι προθεσμίες περνάνε και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν προπονείται από την Τετάρτη με την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση να είναι τη Δευτέρα στη Λειβαδιά...

Έτσι η καταλυτική ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου για την μεταβίβαση του μάνατζμεντ της ομάδας μοιάζει πολύ μακρινή, με την Παναχαϊκή μάλιστα να καλείται σε απολογία για τα χρωστούμενα σε διαιτησίες του τρέχοντος μήνα.

 

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech