Tόμας: «Ανοησίες του Όκλεϊ! Δεν έχουμε ξαναδεί παίκτη σαν τον Γιάννη στο NBA»

Τρίτη, Μάρτιος 1, 2022 - 10:30μμ
Χείμαρρος ο Αϊζέια Τόμας

Ο Αϊζέια Τόμας επιτέθηκε στον Τσαρλς Όκλεϊ και τις δηλώσεις περί ανικανότητας του Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγωνιστεί στην δεκαετία του '90 και επισημαίνει ότι ο εν ενεργεία πρωταθλητής του NBA θα κυριαρχούσε στο παρελθόν, όπως τώρα.
Ο θρύλος των Πίστονς τα «έχωσε» στον βετεράνο των Νικς και φρόντισε να αποσαφηνίσει την διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο παικτών:
«Ο Γιάννης θα έκανε κύκλους γύρω από τον Όκλεϊ, γύρω από όλους. Θα τους κάρφωνε. Είναι μεγαλύτερος, γρηγορότερος και πιο δυνατός από όλους. Μπορείς να λες ό,τι θες επειδή δεν αγωνίζεσαι πια. Τα λες αυτά, γιατί τα μαλλιά σου άσπρισαν και καπνίζοντας τσιγάρα στις κερκίδες για τα πράγματα που συνήθιζες να κάνεις. Ο Γιάννης θα κυριαρχούσε σε κάθε αγώνα απέναντι σου. Στην αρχή θα τον «χτυπούσες», αργότερα τι; Δεν συγκρίνεσαι μαζί του»!
Ο Τόμας επέκτεινε την σκέψη του και υποστήριξε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έκανε πάταγο σε όλες τις δεκαετίες:
«Θα κάρφωνε σε όλους. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε ''δεν θα κυριαρχούσε στην δεκαετία του '80''. Δεν έχουμε δει στα χρονικά έναν αθλητή σαν αυτόν. Δώστε του συγχαρητήρια. Θα ήταν καλύτερος από όλους στην δεκαετία του '80, του '90, του '00 και στο 3020... όταν φτάσουμε εκεί», συμπλήρωσε η δόξα των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Υποστήριξη: SilkTech