“Together we can” - Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της Παναχαϊκής

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 22, 2021 - 9:07πμ
Το κεντρικό σύνθημα

Τέλος η αναμονή, η Παναχαϊκή μέσα από τον νέο της επίσημο ιστότοπο ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2021-22.

Κεντρικό σύνθημα το “Together we can”.

Αναλυτικλά ανακοίνωση:

“Έφτασε η ώρα για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 «TOGETHER WE CAN»

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα σε θέλουμε στο πλευρό μας! Η Παναχαϊκή έγινε μεγάλη, γιγαντώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έγραψε χρυσές σελίδες στην τεράστια ιστορία της με τον κόσμο δίπλα της! Η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική με στόχο την άμεση επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Με κεντρικό σύνθημα «TOGETHER WE CAN» κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αυτό το σύνθημα έχει να κάνει με ένα μήνυμα ότι όλοι μαζί – ως μονάδα – μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και με τοσους φιλάθλους στο πλευρό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει. Έπειτα από ένα χρόνο αποχής από τα γήπεδα λόγω κορονοϊού ήρθε η ώρα να ενωθούμε για το καλό του συλλόγου μας.

Όλοι μαζί σε αυτή τη νέα αρχή! Όλοι μαζί στις νίκες και τις ήττες! Όλοι μαζί κάνουμε όνειρα, όλοι μαζί γράφουμε ιστορία!”.

Υποστήριξη: SilkTech