Τμήμα για μητέρες και παιδιά από την ΕΑΠ

Τετάρτη, Ιανουάριος 29, 2020 - 11:52πμ

Νέο τμήμα ανακοίνωσε η διοίκηση της ΕΑΠ με τους «μελανόλευκους» να προχωρούν στην πρωτότυπη κίνηση με εκγύμναση παιδιών με τις μητέρες τους. Υπεύθυνη και εμπνευστής του προγράμματος είναι η Έλενα Καγιαλή.

Η ανακοίνωση και οι πληροφορίες:

«Η Ε.Α.Π. έχοντας υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένα πολύπλευρο μοντέλο διασύνδεσης με την τοπική κοινωνία, διευρύνει συνεχώς τις δράσεις της εστιάζοντας στην εξειδίκευση και στην αποτελεσματικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διοίκηση σε συνεργασία με τους προπονητές των αναπτυξιακών και αγωνιστικών τμημάτων της ΕΑΠ αποφάσισε τη λειτουργία τμήματος «Μαμά και παιδί», δίνοντας τη δυνατότητα κοινής εκγύμνασης μέσω κινητικών και διαδραστικών ασκήσεων σε μαμάδες και παιδιά.

Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοποριακή πρωτοβουλία της ΕΑΠ η οποία απευθύνεται στις μητέρες και στα παιδιά τους, ηλικιών από 3-6 ετών προκειμένου να γνωρίσουν την μοναδική και ευχάριστη εμπειρία της άθλησης μέσω του παιχνιδιού.

Εκτός από τα οφέλη της άσκησης, οι πολυάσχολες μητέρες αποκτούν τη δυνατότητα να περάσουν με τα παιδιά τους κοινές στιγμές εκτόνωσης, ανακαλύπτοντας με τον πλέον δημιουργικό τρόπο τις δυνατότητές τους.

Η υπεύθυνη του νεοσύστατου τμήματος, Έλενα Καγιαλή γνωρίζει άλλωστε καλύτερα από τον καθένα τα οφέλη κοινής ενασχόλησης μαμάδων και παιδιών με την γυμναστική, ως μητέρα επτά παιδιών, εκ των οποίων δύο πρωταθλητές.

Το τμήμα θα λειτουργεί τις ημέρες: Δευτέρα- Τετάρτη και τις ώρες: 4.15-5.30 μ.μ.

Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή.

Πληροφορίες: 6906701001 (υπεύθυνη Έλενα Καγιαλή)».

 

Υποστήριξη: SilkTech