Tίτλοι τέλους για την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής - Αποχωρεί οριστικά από το πρωτάθλημα

Παρασκευή, Δεκέμβριος 21, 2018 - 5:50μμ

Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής τελικά αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών. Μπορεί η αποχώρηση να μην έγινε τον Οκτώβριο όταν το είχε κάνει γνωστό ο Νίκος Ρουμελιώτης, ωστόσο η προσπάθεια που έκαναν ο Κώστας Παπαταθόπουλος και ο Σταύρος Σταματόπουλος δεν απέδωσε καρπούς.

Άλλωστε το είχαν τονίσει οι δύο υπεύθυνοι της ομάδας ότι κομβικό παιχνίδι ήταν αυτό στη Σάμο με τον Α.Σ. Κέρκης, στο οποίο για διάφορους λόγους η ομάδα δεν θα αγωνισθείέχοντας σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας λόγω τραυματισμών αλλά και λόγω εκτάκτων επαγγελματικών υποχρεώσεων παικτών δεν κατάφερε να συμπληρώσει αποστολή για να ταξιδέψει στη Σάμο και ως εκ τούτου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την προκήρυξη, αναγκαζόμαστε σε αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Είχαμε φροντίσει να τακτοποιήσουμε ότι ήταν απαραίτητο για την μετάβαση της ομάδας στη Σάμο και την επιστροφή της όμως παρά τις προσπάθειες μας, δεν κατέστη δυνατό να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός αποστολής».

H ανακοίνωση της ΕΟΠΕ: "Με επιστολή της στην Ε.Ο.ΠΕ. η Παναχαϊκή Πετοσφαίρισης 2013 γνωστοποιεί την μη προσέλευσή της στο παιχνίδι με τον Κέρκη στη Σάμο, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α2 Υποομίλου της Α2 Ανδρών. Μετά από αυτό, η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 μηδενίζεται στον παραπάνω αγώνα, ο οποίος κατοχυρώνεται με 3-0 σετ και 75-0 πόντους υπέρ του ΑΣ Κέρκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΠΙΣΗΣ

Αλλάζουν τα δεδομένα και η Παναχαϊκή θα συμμετάσχει στην Α2 Εθνική

Υποστήριξη: SilkTech