Την τιμητική του θα έχει ο Προμηθέας στη σημερινή παρουσίαση του 27ου πρωταθλήματος της Α1

Δευτέρα, Οκτώβριος 1, 2018 - 2:16μμ

Στο Athens Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ε. Βενιζέλος» θα πραγματοποιηθεί σήμερα η παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ. Πολυμελή παρουσία θα έχει ο Προμηθέας, με τους Βαγγέλη Λιόλιο και Χρήστο Μήλα από τη διοίκηση και τους Μάκη Γιατρά, Νίκο Γκίκα και Χρήστο Σαλούστρο από την ομάδα.

Η ομάδα έκπληξη της περσινής σεζόν, από την Πάτρα, θα έχει την τιμητική της, καθώς  θα τιμηθεί με το βραβείο ήθους για τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ βραβείο θα παραλάβει και ο Χρήστος Σαλούστρος, σαν τον πιο βελτιωμένο παίχτη της σεζόν.

Στην εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα μεταδοθεί από το webtv της ΕΡΤ, θα παραστούν οι αρχηγοί και οι προπονητές των 14 ομάδων, που θα παραθέσουν και συνέντευξη τύπου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του πρωταθλήματος, θα τιμηθεί η Εθνική Ανδρών για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 στην Κίνα, με τον Προμηθέα να έχει στο ρόστερ του τεσσερις εν ενεργεία διεθνής παίχτες, τον Νίκο Γκίκα, τον Χρήστο Σαλούστρο και τους «νέους» Λεωνίδα Κασελάκη και Δημήτρη Κατσίβελη.

Το πρώτο τζάμπολ για το νέο πρωτάθλημα θα γίνει το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

Υποστήριξη: SilkTech