Την Τετάρτη το ΔΣ της Σουπερλίγκ για την αναδιάρθρωση

Παρασκευή, Ιούλιος 6, 2018 - 7:52μμ

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του ΔΣ της Super League, είναι αυτή που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 11 Ιουλίου (15:00) στα γραφεία του συνεταιρισμού. Τα μέλη της διοργανώτριας αρχής, θα συζητήσουν, κυρίως, θέματα διάρθρωσης και οργάνωσης για τα πρωταθλήματα των επόμενων αγωνιστικών περιόδων και συναφή ζητήματα ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων.

Και όλα αυτά μετά την σχετική πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη για πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών, με την συμμετοχή 12 ομάδων από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 11/07/2018 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.    

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: Εγγραφή νέων μελών, Θέματα διάρθρωσης και οργάνωσης πρωταθλημάτων επόμενων αγωνιστικών περιόδων και συναφή ζητήματα ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων, Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων ανδρών και υποδομών αγωνιστικής περιόδου 2018-19, 4/ Θέματα κεντρικού συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου επόμενων αγωνιστικών περιόδων. Διάφορα»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech