Την Παρασκευή η απόφαση για την αδειοδότηση της Παναχαϊκής

Τετάρτη, Ιούλιος 3, 2019 - 2:50μμ

Την Παρασκευή τελικά είναι η κρίσιμη μέρα για την αδειοδότηση της Παναχαϊκής. Οι «κοκκινόμαυροι» ενημερώθηκαν πως στο τέλος της εβδομάδας θα λάβουν την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ για την έφεση που έχουν καταθέσει.

Θυμίζουμε ότι σε πρώτο βαθμό η Παναχαϊκή δεν είχε πάρει άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Super League 2 και στην ΠΑΕ αναφέρουν ότι το ζήτημα είναι διαδικαστικό και αφορά τον βοηθό προπονητή της ομάδας.

Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία ότι εφόσον κατατέθηκαν τα απαραίτητα χαρτιά για το προπονητικό τιμ, η απάντηση της επιτροπής της ΕΠΟ θα είναι θετική και η Παναχαϊκή θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Τα νέα πρόσωπα

Στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν την απόφαση της επιτροπής για να προχωρήσουν και τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, καθώς με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών και ξένους.

Στην πρώτη προπόνηση άλλωστε παρουσιάστηκαν και δύο νέα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί γι’ αυτό το λόγο.

Ο ένας είναι ο Σουηδός τερματοφύλακας Μάρκο Ατανάσκοβιτς, ο οποίος «παίζει» καιρό στο ρεπορτάζ της Παναχαϊκής.

Την πρώτη τους παρουσία στην ανδρική ομάδα έκαναν και οι Νέοι Πατρώνης, Βαρσαμίδης και Βασιλικόπουλος, ενώ το παρόν έδωσε και το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα των «κοκκινόμαυρων», Παναγιώτης Λινάρδος.

Υποστήριξη: SilkTech