Την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου

Παρασκευή, Μάρτιος 5, 2021 - 9:02πμ

Τη στήριξή του στο αίτημα παραμονής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου με ανακοίνωσή του. Αναλυτικά:

Ο Ι.Σ. Αιγίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, στο οποίο συζητήθηκε το ζήτημα που έχει προκύψει με την εισήγηση της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου μεταξύ άλλων ζητά τη μεταφορά της έδρας του Τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα.

Η παρουσία και η εύρυθμη λειτουργία  ενός πανεπιστημιακού τμήματος  από πολλών ετών συμβάλει στην αναβάθμιση και ποιοτική άνοδο της πόλης μας. Η μέχρι τώρα πορεία του τμήματος το έχει αναδείξει ανάμεσα στις πλέον δημοφιλείς επιλογές σπουδών. Η αποκέντρωση των πανεπιστημιακών σχολών με υψηλούς ταυτόχρονα ακαδημαϊκούς στόχους δημιουργούν ασφαλείς και επιθυμητούς προορισμούς για τους φοιτητές.

Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να μην επαναλάβει την ατυχή απόφασή του για το τμήμα Οπτικής και μαζί με όλους τους φορείς της πόλης μας δείχνουμε την συμπαράστασή μας για την παραμονή της σχολής Φυσικοθεραπείας αλλά και την δημιουργία και άλλων σχολών εφόσον η πόλη μας παρέχει τις απαραίτητες υποδομές.

Υποστήριξη: SilkTech