Την Δευτέρα η κλήρωση του Final Four που έχει έπαθλο θέση στο Final Eight

Κυριακή, Δεκέμβριος 4, 2022 - 12:00μμ
Του Κυπέλλου Ανδρών των μικρών κατηγοριών που μετονομάστηκε σε UNICEF Trophy

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για το Κύπελλο Ανδρών των μικρών κατηγοριών - που πλέον μετονομάστηκε σε UNICEF Trophy - με την ΕΟΚ να ανακοινώνει ότι την Δευτέρα (5/12, 12:00) θα γίνει η κλήρωση του Final Four, όπου θα συμμετάσχουν ο Ηρακλής, ο Παπάγος, η ΦΕΑ και ο Πανιώνιος.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στο Final Four θα πάρει το εισιτήριο για το Final Eight, όπου θα βρεθούν οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 1-7 στο φινάλε του πρώτου γύρου της Basket League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
"Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του UNICEF Trophy και η κλήρωση της Γ' Φάσης του κυπέλλου Ανδρών. Εκεί θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων του Κεντρικού σταδίου (στίβου-ποδοσφαίρου) ΟΑΚΑ και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ. Μετά την κλήρωση θα υπάρξει και συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των τεσσάρων ομάδων, Ηρακλή 2022, Παπάγου, ΦΕΑ και Πανιώνιου.
Πρόεκιται για το Final 4 των φάσεων του θεσμού στις οποίες συμμετείχαν οι ομάδες των κατηγοριών πλην της Basket League και από τις οποίες θα προκύψει μία ομάδα που θα διεκδικήσει το κύπελλο Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 στο Final 8 με τις επτά πρώτες της βαθμολογίας του πρώτου γύρου της Basket League."

Υποστήριξη: SilkTech