Την άνοδό του στην Α2 ΕΣΚΑ-Η γιόρτασε ο Σείριος Παραλίας - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Ιούλιος 5, 2022 - 7:00μμ
Για πρώτη φορά στην ιστορία του

Την άνοδο της στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.-Η., γιόρτασε την περασμένη Παρασκευή, σύσωμη η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Σείριου Παραλίας, σε γνωστό ψητοπωλείο στην περιοχή των Συνόρων, υπό τους ήχους της παραδοσιακής – λαϊκής μουσικής του ομώνυμου οικογενειακού συγκροτήματος .
"Η ομάδα του Σείριου για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά από μια απαιτητική χρονιά με αρκετές δυσκολίες, ολοκλήρωσε επιτυχημένα και με θετικό πρόσημο τα play-offs ανόδου, κατακτώντας την πολυπόθητη προνομιούχο θέση προβιβασμού στην ανώτερη κατηγορία .
Ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Κατραούρας, βοήθησε σημαντικά σε αυτή την άνοδο και συνέδεσε αυτή την πρώτη εμπλοκή του με τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου, με την ιστορική αυτή επιτυχία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρεμβάσεις του ήταν καίριες , ακόμα και σε άτυχες στιγμές , όπως στο σοκαριστικό τραυματισμό του αθλητή της ομάδας Ανδρέα Στεργίου (εξάρθρωση ποδοκνημικής) , όπου με προσωπικές ενέργειες φρόντισε άμεσα για την βέλτιστη αντιμετώπιση του περιστατικού, με τον εξαιρετικό επιστήμονα χειρούργο ορθοπαιδικό Ανδρέα Παπαδόπουλο, να αποτρέπει τα χειρότερα.
Στην εορταστική αυτή εκδήλωση έδωσαν το παρόν και φίλοι της ομάδας, που ήταν κοντά της καθ' όλη την αγωνιστική περίοδο όπως κι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Μελάς Παναγιώτης κι άπαντες ευχήθηκαν καλή πορεία και συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.
Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς η κλήρωση (για δεύτερη φορά φέτος) δύο επώνυμων ρολογιών, προσφορά του προέδρου Φ. Κατραούρα, με τυχερούς της βραδιάς να αναδεικνύονται οι "playmaker" της ομάδας Ρόκιζας Στέλιος και Τσίρος Παναγιώτης .
Για την ιστόρια, το ρόστερ των αθλητών που κατάφερε αυτή την επιτυχία υπό τις οδηγίες των προπονητών της ομάδας Θόδ. Τσίρου και Ιωαν. Σταματόπουλου, απαρτίζουν οι :
Ζανιάς Ευθύμιος, Παπαδιάς Ανδρέας, Λαυτσίδης Ηλίας, Μπόχαλης Ελυθέριος, Καραογλάνης Χρήστος, Νικολάρας Γεώργιος, Καπώνης Σπυρίδων, Σαρρής Γρηγόρης, Ρόκιζας Στέλιος, Στεργίου Ανδρέας, Τσίρος Παναγιώτης , Στυλιδιώτης Νικόλαος και Φωτιάδης Ευάγγελος" αναφέρει η ομάδα του Σείριου σε ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech