Τι ζητούν οι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2

Τετάρτη, Μάιος 13, 2020 - 2:31μμ

Έπειτα από επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Γιώργος Μπάρλος με τον πρόεδρο της Α.Ε. Καραϊσκάκης, Νίκο Καγιούλη αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή 12 μελών αποτελούμενη μόνο από τους προέδρους των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2.

Ολα αυτά ενόψει της Γενικής Συνέλευσης με πιθανό τόπο συνάντησης την Αθήνα. Στόχος αυτής της συνάντησης είναι να βγει μια απόφαση που θα αφορά την τύχη του πρωταθλήματος.

Η επιστολή της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891:

"Αγαπητέ Πρόεδρε,
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Προέδρος Γιώργος Μπάρλος με τον Προέδρο της ΠΑΕ Καραϊσκάκη Νίκο Καγιούλη συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί μια 12μελη επιτροπή μόνο των Προέδρων των ομάδων της SUPER LEAGUE 2, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης με τόπο συνάντησης την Αθήνα και πιθανή ημερομηνία την Τέταρτη 20/5/2020 και ώρα 17:00. Στόχος αυτής της συνάντησης είναι να βγει μια κοινή απόφαση που θα αφορά την συνολική τύχη του πρωταθλήματος προσκομίζοντας την στον Πρόεδρο της SUPER LEAGUE 2 ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟ ούτως ώστε να προσκομιστεί στους αρμοδίου φορείς ( Υφυπουργού Αθλητισμού, Ε.Π.Ο και SUPER LEAGUE 1).
Θα αποσταλούν σήμερα e-mail προς όλους τους Προέδρους των ομάδων, ώστε να γίνει η ενημέρωση τους, με τη θεματολογία της συναντήσεις να είναι η εξής:
1. Απόφαση για διακοπή πρωταθλήματος
2. Περικοπές συμβολαίων
3. Πιθανή αναδιάρθρωσή
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε γραπτώς ότι αποδέχεστε την πρόσκληση ώστε να συντονίσουμε την συνάντηση."

Επίσης, υπήρξε επικοινωνία με την πλευρά της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και τον κ. Παναγιώτη Σεμιτέκολο έτσι ώστε την επόμενη εβδομάδα να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτεχνική όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν τις δύο πλευρές.

Υποστήριξη: SilkTech