Τι σχέση έχει η Υρώ Μανέ με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ; ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Απρίλιος 15, 2021 - 12:32μμ

Η Υρώ Μανέ αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Η Φαμίλια” καθώς και στον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ.

“Έχουμε ένα πολύ ωραίο σκηνοθέτη στην Φαμίλια που δεν τον ήξερα. Εκείνος με έπεισε να κάνω τη ‘Δέσποινα’.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος είναι η χαρά του παιδιού. Δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του. Είναι άλλο η φήμη που σε ακολουθεί και άλλο αυτό που είσαι πραγματικά. Ο Θωμόπουλος είναι ένας άνθρωπος που δημιουργεί μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε μία πολύ ευχάριστη παρέα στο γύρισμα. Αγαπάει πάρα πολύ τους ηθοποιούς.

Όλα αυτά είναι συστατικά για να φτιάξουμε μία ωραία δουλειά”, είπε η Υρώ Μανέ μιλώντας στην εκπομπή The 2night Show σχετικά με τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Η Φαμίλια”.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι το Μανέ είναι το πραγματικό της επώνυμο και πως είναι “ελληνικότατο”. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε αν γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, η Υρώ Μανέ είπε με χιούμορ “ναι, ένα σκουρόχρωμα ξαδελφάκι μου. Καταπληκτικός, υπέροχος ποδοσφαιριστής... Τον ξέρω, πως δεν τον ξέρω…

Αφού μου στέλνανε φοβερά αστεία στα social media”.“Η καταγωγή του επιθέτου μου έλκεται από την Γαλλία. Μπορεί και ο ποδοσφαιριστής να είναι γαλλικής καταγωγής. Το Μανέ είναι από τις αποικίες. Έχει δύο περιπτώσεις. Η μία είναι πως είναι γαλλικό και η άλλη είναι, επειδή έχουμε καταγωγή από την Χίο, πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί”, σημείωσε.

Υποστήριξη: SilkTech