Τη μνήμη των Λουκά Αδαμόπουλου και Σωτήρη Αθανασόπουλου τίμησε ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας

Παρασκευή, Νοέμβριος 9, 2018 - 8:02πμ

Ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας διοργάνωσε και φέτος αγώνες στη μνήμη των Λουκά Αδαμόπουλου και Σωτήρη Αθανασόπουλου. Στους αγώνες που έγιναν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στις 31 Οκτωβρίου το απόγευμα προσήλθαν παλιοί συναθλητές και φίλοι για να τιμήσουν τη μνήμη των εκλιπόντων.

Στο αγώνισμα των 1000m. τερμάτισαν με σειρά οι ΜΑΚΡΗ Αγγελική, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ Νίκη, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Μιχάλης, ΖΑΠΑΝΤΗΣ Παναγιώτης,  ΒΑΓΕΝΑ Βίκυ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Παναγιώτης, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γιάννης, ΦΡΑΓΚΟΣ Φώτης, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης, ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ Ελένη, ΜΠΑΡΚΑΣ Δημήτρης, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Όλγα και ΣΠΑΓΑΔΩΡΟΣ Διονύσης.

Στη σφαίρα και στο μήκος αγωνίστηκαν οι: ΦΡΑΓΚΟΣ Φώτης, ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, ΖΑΠΑΝΤΗΣ Παναγιώτης, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης, ΣΠΑΓΑΔΩΡΟΣ Διονύσης, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Όλγα και ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ Ελένη.

- Η αθλήτρια του ΣΕΒΑΣ Πάτρας Ανδριάνα ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, συμμετείχε στους αγώνες που διοργάνωσε ο ΣΕΒΑΣ Κωνσταντινουπολιτών στη μνήμη του Παράσχου Καλαβιτζόγλου, φέρνοντας μάλιστα τρεις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα του μήκους, του ακοντίου και της σφαίρας.

- Τέλος, ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας την Κυριακή 11 Νοεμβρίου θα λάβει μέρος στα αγωνίσματα που περιλαμβάνουν τον Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών (5, 10 και 42,195 χλμ.) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια διοργάνωση, στον τελικό του Run Greece (3 χλμ.) ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας θα αποτελέσει τον βασικό κορμό των αθλητών για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης στο ομαδικό των περιφερειών όλης της Ελλάδος.

Υποστήριξη: SilkTech