Τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Football League ο Κόβασετς της Παναχαϊκής

Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2019 - 11:01μμ

Πεσμένο από έσοδα είναι το πρωτάθλημα της Football League αλλά αυτό δεν εμποδίζει καλά «ονόματα» να αγωνίζονται στο δεύτερο τη τάξη επαγκελματικό πρωτάθλημα της Ελλάδας. Ποιοι είναι όμως οι έξι ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία και που αγωνίζονται.

Πρώτοι στην σχετική λίστα με αξία 500 χιλιάδες είναι ο Πίτου Γκαρσία, ο μέσος του ΝΠΣ Βόλος και μαζί του στην κορυφή βρίσκεται ο Ίβαν Κόβασετς, ο μεσοεπιθετικός της Παναχαϊκής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους εφτά παίκτες με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, οι τρείς είναι της Κέρκυρας, οι δύο του ΑΟΧ/Κισσαμικού και από έναν παίκτη έχουν ο ΝΠΣ Βόλος και η Παναχαϊκή. Δείτε ποιοι βρίσκονται στην σχετική λίστα.

Ο Αργεντίνος της κορυφής

Ο μέσος του ΝΠΣ Βόλου, Πίτου Γκαρσία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία (500 χιλιάδες) στην Football League. Ο Αργεντίνος φέτος μετρά 27 συμμετοχές (Football League), έχει πετύχει έξι τέρματα ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ  έχοντας συμβάλλει ουσιαστικά στην άνοδο του ΝΠΣ Βόλος στην μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας.

Ο «συγκάτοικος» του Γκαρσία στην πρώτη θέση

Μαζί με τον Πίτου Γκαρσία στην πρώτη θέση βρίσκεται και ο Ίβαν Κόβασετς της Παναχαϊκής. Ο 30χρονος Κροάτης ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα της Πάτρας και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει επτά συμμετοχές και μοίρασε μία ασίστ στην Football League.

Οι τρεις με τις 450 χιλιάδες

Δύο ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας και ένας του ΑΟΧ/Κισσαμικού είναι στην τρίτη θέση της λίστας με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία της Football League.  Μετά τους Γκαρσία και Κόβασετς ακολουθεί ο αριστερός μπακ της Κέρκυρας, Αλέξανδρος Κούρος με χρηματιστηριακή αξία 450 χιλιάδες. Ο 25χρονος μπακ έχει αγωνισθεί σε 20 παιχνίδια φέτος στην δεύτερη κατηγορία με τους Φαίακες ενώ μετρά και δύο ασίστ. Ακολουθεί ακόμα ένας παίκτης της Κέρκυρας με αξία τις 450 χιλιάδες και είναι ο Ροτζέριο Τουράμ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στην φετινή του χρονιά της Football League έχει σημειώσει εφτά γκολ σε 24 συμμετοχές. Ο τρίτος με αξία 450 χιλιάδες είναι ο επιθετικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού, ο λόγος για τον Νίκο Κουσκουνά, ο 30χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα δέκα φορές φέτος στο Πρωτάθλημα της Football League σε 20 συμμετοχές ενώ έχει δώσει και δύο ασίστ.

Χαντάκιας και Μουμίν στις 400 χιλιάδες

Ο αμυντικός της Κέρκυρας, Δημήτρης Χαντάκιας που ήρθε στους Φαίακες  τον Ιανουάριο (δανεικός από τον Παναιτωλικό) έχει χρηματιστηριακή αξία 400 χιλιάδες. Στην Football League έχει καταγράψει εννιά συμμετοχές. Τέλος, ο Χουσείν Μουμίν έχει την ίδια χρηματιστηριακή αξία με τον Χαντάκια. Ο 32χρονος μέσος του ΑΟΧ/ Κισσαμικού έχει αγωνιστεί 24 φορές φέτος στην Football League ενώ έχει δώσει και μία ασίστ.

 

 

Οι χρηματιστηριακές αξίες είναι βάσει του Transfermarkt.

 

 

Υποστήριξη: SilkTech