Τι κοινό είχαν φέτος η Παναχαϊκή και η Τσέλσι;

Κυριακή, Μάιος 12, 2019 - 12:19μμ

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν όχι μόνο κατέκτησε το 3ο συνεχόμενο Κύπελλο στην ιστορία του και 7ο συνολικά, όχι μόνο πανηγύρισε την κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος Ελλάδας πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του νταμπλ, μα κατάφερε να κατακτήσει τη Σούπερ Λίγκα αήττητος.

Σε 30 παιχνίδια πέτυχε 26 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ μόνο στο κύπελλο γνώρισε φέτος την ήττα. Σε 10 αγώνες είχε απολογισμοί 6 νίκες - 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, η μία (και πρώτη χρονικά) από την Παναχαϊκή, που πρώτη σε όλη την Ελλάδα του έσπασε το αήττητο (2-1 στην Πάτρα, 8/1/19) ακολούθησε και η νίκη του Πανιωνίου με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, αμφότερες αποκλείστηκαν στον επαναληπτικό.

Σημαντική η στατιστική αυτή επίδοση για την Παναχαϊκή, δεν είναι δα και μικρό πράγμα από τις 20 ελληνικές ομάδες με τις οποίες έπαιξε ο νταμπλούχος, μόνο αυτή και ο Πανιώνιος να παίρνουν τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ σε 40 αγώνες στην Ελλάδα είχε 32 νίκες - 6 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Και κάτι ακόμα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε και στο Europa league όπου σε σύνολο 6 αγώνων είχε 1 νίκη και 5 ήττες, χάνοντας από Τσέλσι, Βίντι και Μπάτε Μπορίσοφ.

Αυτές οι τρεις. μαζί με Παναχαϊκή και Πανιώνιο μπόρεσαν να νικήσουν τον ΠΑΟΚ, είτε η νίκη τους είχε αντίκρισμα είτε όχι!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech