Τί γύρευαν κάποιοι "τύποι" χαράματα στην οδό Σάμου;

Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019 - 10:34μμ

Αν ρωτήσει κανείς, τυχαία κάποιον Πατρινό στον δρόμο αν ξέρει την οδό Σάμου, ελάχιστοι (πλην των κατοικούντων σε αυτή) θα απαντήσουν.

Και λογικό είναι, πρόκειται για ένα στενό δρομάκι, 450μ. μήκους, εκεί στον Άι Γιώργη τον Λάγγουρα.

Τον δρόμο αυτόν όμως τον βρήκαν εύκολα στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ). Κι ήταν πράγματι εντυπωσιακή η εικόνα, λίγο πριν τις 6 το πρωί, άνδρες του ΕΣΚΑΝ με τον αρμόδιο ιατρικό εξοπλισμό, να χτυπούν το κουδούνι ενός σπιτιού.

Περίεργοι περίοικοι και άλλοι διερχόμενοι απορούσαν «ποιοι είναι αυτοί;» και «τι θέλουν να χτυπούν κουδούνια τέτοια ώρα, στο σπίτι μιας εργαζόμενης μητέρας».

Το σκηνικό επαναλήφθηκε τρεις φορές και ήταν στο πλαίσιο του αιφνιδιαστικού ελέγχου για το αντιντόπινγκ κοντρόλ της «εργαζόμενης μητέρας».

Δηλαδή της αγγελικής Μακρή που (Ολυμπιάδα Πατρών) που τίμησε εαυτόν, σύλλογο και χώρα τερματίζοντας στην 14η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών στην Ντόχα του Κατάρ!

Σημειώνεται πως η Μακρή που προπονείται με την Ντίνα Μπορνιβέλλι, ελέγχθηκε και στην Αθήνα, στην εκδήλωση παρουσίασης της Εθνικής ομάδας από τον ΣΕΓΑΣ, αλλά και στο Κατάρ.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech