Θυμάστε τον «Πέτρο Μπαλαφούτη»; Η αλλαγή στην εμφάνισή του ποδοσφαιριστη, πλέον...

Σάββατο, Μάιος 21, 2022 - 10:00πμ
Δείτε πώς είναι σήμερα

Θέλετε να δείτε πως είναι σήμερα ο Πέτρος Μπαλαφούτης από την Πολυκατοικία;
Θα εκπλαγείτε από τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του!
Ο τηλεοπτικός γιος του Παύλου Χαϊκάλη
Έχουν μεσολαβήσει 11 χρόνια από το τέλος της σειράς "Η Πολυκατοικία", όμως μιας και η σειρά ξεχώρισε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, όλοι θυμόμαστε τους χαρακτήρες και ξεκαρδιστικές ιστορίες τους.
Ο μικρός Πέτρος Μπαλαφούτης ήταν ο γιος του διαχειριστή της πολυκατοικίας, Θανάση Μπαλαφούτη, τον οποίο ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Παύλος Χαϊκάλης.
Ο Γιώργος Λιάτης είναι ο ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο του μικρού Πέτρου Μπαλαφούτη. Η χαρακτηριστική εξωτερική του εμφάνιση τον έκανε να εντυπωθεί αμέσως στη μνήμη του κοινού που τον αγάπησε από την αρχή.

Πώς είναι σήμερα

Ο Γιώργος Λιάτης είναι σήμερα 26 ετών και δεν θυμίζει σε τίποτα τον 16 ετών Πέτρο Μπαλαφούτη που υποδυόταν στην “Πολυκατοικία”. Η εξωτερική του εμφάνιση έχει αλλάξει δραστικά, μιας και όπως έχει κι ο ίδιος δηλώσει έχασε 50 ολόκληρα κιλά.

Πλέον, ο Γιώργος Λιάτης έχει αφήσει στην άκρη την υποκριτική και ασχολείται με τον αθλητισμό, ενώ σπούδασε και στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο ίδιος αποκάλυψε πως εγκατέλειψε την υποκριτική, αφοσιώθηκε στις σπουδές του και φιλοδοξεί να ασχοληθεί με την πολιτική.

Όσον αφορά τα κιλά, τα έχασε αργά και σταθερά με σωστή διατροφή και γυμναστική.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω πάει σε πολλούς διατροφολόγους, καμιά 10αριά. Στην αρχή πάντα ακολουθούσα το πρόγραμμα, αλλά έβλεπα ότι δεν μου ταιριάζουν. Για εμένα το μυστικό είναι να κάνεις ένα πρόγραμμα που να είναι προσαρμοσμένο σε εσένα, να θες να το κάνεις και να μπορείς να το κάνεις. Για την απόφαση μου να χάσω τα κιλά δεν έγινε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, ίσως επειδή μεγάλωσα. Πήρα της διατροφές και τις συνένωσα ώστε να με βολεύουν. Άρχισα να χάνω κιλά μετά τα 16 και χάνω ακόμα».

Υποστήριξη: SilkTech