Θύμα ξυλοδαρμού ο διαιτητής, Θανάσης Τζήλος! Έχει οριστεί στο Παναχαϊκή-Λεβαδειακός

Τετάρτη, Δεκέμβριος 19, 2018 - 11:13πμ

Θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού έπεσε ο διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, σήμερα το πρωί στη Λάρισα. Ο διεθνής ρέφερι μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έφτασε και περιπολικό της αστυνομίας.

Ο Θανάσης Τζήλος είχε οριστεί για την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με το Λεβαδειακό, στην Αγυιά την Πέμπτη, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Για το απαράδεκτο αυτό περιστατικό ανακοίνωσε εξέδωσε και η ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων (ΕΠΣ) της Λάρισας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ. Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech