"Θύμα" του κορωνοϊού το περιοδικάκι των "Nortenos"

Πέμπτη, Απρίλιος 2, 2020 - 11:02μμ

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του το περιοδικό "Nuestra Era" που κυκλοφορεί από το σύνδεσμο οργανωμένων φίλων της Παναχαϊκής, Νortenos, βρίσκεται σε... διακοπές.

Διαβάζουμε την ανακοίνωση των Nortenos:

"Σαν σήμερα 31/3, τo 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του Nuestra Era, μιας πρωτότυπης ενέργειας από το σύνδεσμο μας, Nortenos Patras - Nuestra Familia, με στόχο όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να έχουν το δικό τους έντυπο με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, άρθρα ιστορικά –οπαδικά και πλούσια θεματολογία που αφορά την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους οπαδούς και μη της ομάδας, που έχουν προμηθευτεί το περιοδικό του συνδέσμου και με το συμβολικό οικονομικό αντίτιμο βοηθούν στη συνέχιση της προσπάθειας. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει τρία τεύχη με ξεχωριστή θεματολογία το καθένα και δημιουργούνται από την αρχή μέχρι το τέλος από μέλη του συνδέσμου.

Το παρόν κείμενο δημοσιεύεται για να ενημερώσει όλους πως η κυκλοφορία του 4ου τεύχους του περιοδικού έχει ανασταλεί προσωρινά.

Το περιεχόμενο και η μορφή του είναι έτοιμη και πολυποίκιλη στη θεματολογία με αρκετές εκπλήξεις και ενδιαφέρον. Οι διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα από τον Δεκέμβριο μέχρι και πριν λίγο καιρό με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την τραγική κατάσταση που διαμόρφωσε στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ο προηγούμενος «σωτήρας» αλλά κυρίως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της εμφάνισης και εξάπλωσης του COVID-19, μας έχει οδηγήσει σε αυτή την απόφαση.

Ενημερώνουμε λοιπόν πως όταν η κοινωνική και αθλητική ζωή επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς, το νέο τεύχος θα είναι προς διάθεση όλων. Εκτός αυτού ενημερώνουμε πως ήδη εργαζόμαστε συστηματικά για την δημιουργία του 5ου τεύχους το οποίο θα είναι συλλεκτικό καθώς θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στα 10 χρόνια ζωής του συνδέσμου μας. 10 χρόνια με πολλές δυσκολίες, ελάχιστες χαρές και μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα και η οπαδική σκηνή αυτής συνεχώς να ανεβαίνει.

Ελπίζουμε το επόμενο κείμενο στη σελίδα μας με την ανακοίνωση διάθεσης του νέου τεύχους να γίνει πολύ σύντομα.
Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, υπομονή και πίστη πως η κατάσταση αυτή θα περάσει γρήγορα και χωρίς άλλες απώλειες.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ"

Υποστήριξη: SilkTech