Θύμα απάτης έπεσε ο Τσιτσιπάς

Παρασκευή, Νοέμβριος 29, 2019 - 11:59μμ

Οι απάτες με τα bitcoin συνεχίζονται. Επιτήδειοι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν διάσημους προκειμένου να πείσουν ανυποψίαστους πολίτες να επενδύσουν στα κρυπτονομίσματα και σε πλατφόρμες συναλλαγών

Τελευταίο θύμα ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον οποίο χρησιμοποίησαν οι επιτήδειοι στις διαφημίσεις τους στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα σε κείμενό τους αναφέρουν ότι ο Έλληνας τενίστας δήθεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό για να «αυγατίσει» το εισόδημά του!


Το κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:
«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι Έλληνας επαγγελματίας τενίστας.

Είναι ο νεότερος παίκτης που κατατάσσεται στην κορυφή 10 από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών του Τένις (ATP) και έχει υψηλόβαθμη σταδιοδρομία στον Νο. 5 στον κόσμο, καθιστώντας τον τον υψηλότερο στην κατάταξη στην Ελλάδα παίκτη στην ιστορία.

Πρόσφατα πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις, όπου κέρδισε τέσσερα Ένωση επαγγελματιών του τένις ξεχωρίζει τίτλους και έφτασε εννέα τελικούς.

Το χρηματικό έπαθλο στο πρωτάθλημα ήταν 9 εκατομμύρια δολάρια και αποδεικνύεται ότι ο Τσιτσιπάς έχει ήδη βρει πώς να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα με επιτυχία.

Πώς κι έτσι? Ενώ ψάχνει τρόπους για να κερδίσει και να πολλαπλασιάσει εισόδημα, βρήκε την πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin που ονομάζεται Bigmoney Rush.

Ο Στέφανος εμφανίστηκε πρόσφατα στο “Αλήθειες με τη Ζήνα”, Και μοιράστηκε πώς θα μπορούσε να κάνει χρήματα, παίζοντας στην πλατφόρμα».

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech