Θρήνος στον ΠΟΑΜ για τον χαμό του Δημήτρη Βασιλακόπουλου

Τρίτη, Ιανουάριος 14, 2020 - 11:40μμ

Λάτρης του αγωνιστικού Μπριτζ ήταν ο 50χρονος Δημήτρης Βασιλακόπουλος, ο ένας εκ των δύο καθηγητών που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών-Πύργου.

Ο Βασιλακόπουλος ήταν ιδρυτικό μέλος του Πατραϊκού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ με τους φίλους-συμπαίκτες του να είναι συγκλονισμένοι από τον πρόωρο χαμό του.

Ο 50χρονος εκτελούσε χρέη διαιτητή για πολλά χρόνια, οργάνωνε τις ημερίδες του σωματείου κι έκανε μαθήματα στους αρχαρίου. Όσοι έπαιζαν μαζί τους έχουν να λένε για το ήθος και την ευγένεια που τον διέκρινε.

Στον διαδικτυακό του αποχαιρετισμό οι φίλοι του από τον ΠΟΑΜ αναφέρουν χαρακτηριστικά στη σελίδα του Ομίλου στο Facebook:

"Εχθές το μεσημέρι έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος.

Το τραγικό τροχαίο συνέβη στα Καμίνια κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο Δημήτρης ήταν 50 ετών, σύζυγος και πατέρας ενός παιδιού 8 ετών.

Η αναγγελία του θανάτου του Δημήτρη ήταν κεραυνός εν αιθρία για όλους εμάς από το σωματείο που τον γνωρίσαμε. Και ήμασταν πολλοί. Γιατί ο Δημήτρης ήταν μέλος στον ΠΟΑΜ από την ίδρυση του σωματείου. Ήταν εκείνος που εκτελούσε χρέη διαιτητή για πολλά χρόνια και οργάνωνε τις καθημερινές ημερίδες του σωματείου.

Ήταν εκείνος που έκανε μαθήματα σε αρχάριους σε χρονιές που η εξάπλωση του παιγνιδιού φάνταζε αδύνατη. Και όμως τα κατάφερε, αφού πολλοί από τους σημερινούς έμπειρους παίκτες είναι δικοί του μαθητές.

Όλοι όσοι παίζανε μαζί του ως συμπαίκτες ή ως αντίπαλοι θα έχουν να θυμούνται την στωικότητα, το ήθος και την ευγένεια που τον διέκρινε. Ο Δημήτρης ήταν από τους ανθρώπους εκείνους που κατάφερνε χωρίς να μιλάει πολύ, να λέει πολλά.

Μετά τη γέννηση του παιδιού του απομακρύνθηκε από το μπρίτζ. Πρόσφατα όμως, και αφού βρήκε ελεύθερο χρόνο (πολυπράγμων και δραστήριος, όντας), επικοινώνησε και εξέφρασε την επιθυμία του να ενσωματωθεί και πάλι στην παρέα μας. Πρόλαβε όσο για να τον γνωρίσουν και να τον εκτιμήσουν οι νεότεροι από εμάς. Δυστυχώς όμως η χαρά να βλέπουμε τον "δικό μας" Μήτσο στην αίθουσα να παίζει και πάλι δεν κράτησε πολύ.

Αξέχαστος Φίλε

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 15/1, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 στον Ι.Ν. Παντοκράτορος Πατρών.

Ο ΠΟΑΜ την Τετάρτη, ημέρα της κηδείας, θα παραμείνει κλειστός."

Υποστήριξη: SilkTech