Θρήνος στην κηδεία του αδικοχαμένου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή

Τρίτη, Νοέμβριος 5, 2019 - 5:30μμ

Ο Ελληνικός αθλητισμός “αποχαιρέτησε” το μεσημέρι της Τρίτης (05.11.2019) ένα από τα “λουλούδια” του που όμως δεν πρόλαβαν να… ανθίσουν. Το τελευταίο “αντίο” είπαν συγγενείς και φίλοι στον Αδαμάντιο Μαντή.

Πλήθος κόσμου στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου για τον αδικοχαμένο πολίστα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του που σπάραξε στο κλάμα. Με λευκά πουκάμισα οι συμμαθητές του για να τιμήσουν τον φίλο τους.

Ο Αδαμάντιος Μαντής έχασε τη ζωή του σε φρικτό δυστύχημα, στη λεωφόρο Ποσειδώνος τις πρώτες ώρες της Κυριακής (03.11.2019) και σκόρπισε τη θλίψη στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Συγκλονισμένοι ήταν όλοι και στην κηδεία του νεαρού αθλητή, το φέρετρο του οποίου έφερε τη σημαία της ομάδα του, του Ναυτικού Ομίλου Χίου. Τραγική φιγούρα τη μητέρα του, η οποία και δεν σταμάτησε να κλαίει, χωρίς να μπορεί ακόμη να πιστέψει το “χτύπημα” που δέχθηκε η οικογένειά της.

Στο πλευρό της βρισκόταν και όλοι οι φίλοι του Αδαμάντιου, με τους συμμαθητές του να παρευρίσκονται φορώντας λευκά πουκάμισα προς τιμήν του. Το “παρών” έδωσε και ο Κώστας Κοκκινάκης, που έχει γράψει “χρυσή” ιστορία στο πόλο και με την Εθνική Ελλάδας, εκπροσωπώντας το άθλημα που λάτρευε ο δύστυχος νέος. Μαζί είχαν υπάρξει και συμπαίκτες στον Υδραϊκό.

Πηγή: newsit.gr

Υποστήριξη: SilkTech