Θρήνος στην κηδεία του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Αντίοχου

Παρασκευή, Νοέμβριος 6, 2020 - 6:08μμ

Βαθύ πένθος και θρήνος στην κηδεία του 43χρονου Κωνσταντίνου Αντίοχου ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα (6/11) στον Ιερό Ναό Αποστόλου Πέτρου και Παύλου στο Μπεγουλάκι της Πάτρας.

Ο πολίστας της ΝΕΠ έχασε ξαφνικά τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης στην πισίνα του κολυμβητηρίου Πεπανός.

Απαρηγόρητη κατά τη διάρκεια της εξόδιου τελετής η σύζυγός του Βασιλική, τα δύο τους παιδιά Μαρκέλα και Φίλιππος, οι γονείς του, ο αδελφός του.
Συγκλονισμένοι φίλοι, γνωστοί, συμπαίκτες και αντίπαλοι από τον χώρο του πόλο που είχε υπηρετήσει επί χρόνια.

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΠ

«Ενα μεγάλο βάρος στην καρδιά μας νιώθουμε όλοι βρισκόμενοι σήμερα εδώ. Το σοκ από το ξαφνικό μαντάτο δεν έχει περάσει ακόμη. Τα πόδια κόπηκαν, το βλέμμα πάγωσε και στην αρχή όλοι νομίζαμε ότι ήταν ένα κακόγουστο αστείο.
Δεν ήταν, όμως. Και έτσι είμαστε όλοι εδώ σήμερα για ένα θλιβερό καθήκον, να οδηγήσουμε, το παίκτη μας, τον προπονητή μας, τον φίλο μας, τον υπέροχο άνθρωπο που λέγεται Κωνσταντίνος Αντίοχος στην τελευταία του κατοικία.
Ηταν μέλος της οικογένειάς μας και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Από εκείνη την πρώτη ημέρα, από τις εποχές του Θριάμβου και μετά με τη δημιουργία της ΝΕΠ. Ηταν παρών σε όλες τις ιστορικές μας ανόδους στην Α1 και το 2007 και πριν από μερικά χρόνια.
Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, αλλά αυτό που γράψαμε στην ιστοσελίδα μας είναι η μεγάλη αλήθεια: Οι αγαπημένοι μας άνθρωποι δεν θα πεθάνουν ποτέ, όσο δεν πεθαίνει η μνήμη τους. Και εσένα Κωνσταντίνε δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στη γυναίκα σου και στα παιδιά σου από όλη την οικογένεια της ΝΕΠ».
Ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης και όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου την ώρα του ύστατου χαίρε...

Υποστήριξη: SilkTech