Θριαμβευτική επιστροφή για την Νόρα Δράκου και τα "χρυσά δελφίνια"

Κυριακή, Αύγουστος 12, 2018 - 2:11πμ

Η υποδοχή που αρμόζει στους θριαμβευτές επιφυλάχθηκε στα μέλη της αποστολής της ελληνικής κολύμβησης που επέστρεψε στην Αθήνα, από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Με πολλές και σημαντικές διακρίσεις στις αποσκευές της και φυσικά με τα δύο μετάλλια να βαραίνουν περισσότερο. Το ασημένιο του Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50 ελεύθερο, με ρεκόρ και το χάλκινο του Απόστολου Χρήστου στα 100 ύπτιο. Αλλά και με συμμετοχές σε δέκα συνολικά τελικούς, όπου -εκτός από τα δύο μετάλλια- υπήρξαν κι άλλα καλά πλασαρίσματα σε αυτούς, όπως μία 4η και τέσσερις 5ες θέσεις, αλλά και δύο έβδομες και μία όγδοη και οκτώ πανελλήνια ρεκόρ, χάρη και στην πατρινή πρωταθλήτρια Νόρα Δράκου.

Ήταν εκεί, στην αίθουσα αφίξεων του "Ελευθέριος Βενιζέλος", για να τους υποδεχούν με ανθοδέσμες, να τους συγχαρούν και να τους χειροκροτήσουν, από την ΚΟΕ ο Α' Αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σαρακατσάνης και το μέλος του ΔΣ Άννα Μαρκοπούλου, οι συγγενείς τους και οι φίλοι τους, τα ΜΜΕ και αρκετοί φίλοι του αθλήματος που τους αποθέωσαν.

Με την ελληνική αποστολή της κολύμβησης επέστρεψαν και οι αθλητές του Open Water με τον ομοσπονδιακό τεχνκικό της κολύμβησης Νίκο Γέμελο.

Υποστήριξη: SilkTech