Θολό τοπίο για το ανδρικό βόλεϊ της Παναχαϊκής- Δεν «κατεβάζει» τμήμα η Ερασιτεχνική

Τετάρτη, Μάιος 29, 2019 - 7:50πμ

Από αβέβαιο έως δυσοίωνο κρίνεται το μέλλον του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της Παναχαϊκής. Η ομάδα που είχε βρεθεί στην υψηλότερη κατηγορία από κάθε άλλη της Πάτρας, για αρκετές χρονιές, μέσα σε τρία χρόνια από την Α1 βρέθηκε στα τοπικά πρωταθλήματα και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει και ελπίδα για να κατέβει σε αυτά!

Η οικογένεια Ρουμελιώτη, η οποία έχει αναλάβει και "έτρεχε" την ομάδα σαν ΤΑΠ, την εγκατέλειψε πέρσι πριν την αρχή της χρονιάς στην Α2 και την ανέλαβαν ο μάνατζερ Κώστας Παπασταθόπουλος και ο προπονητής Σταύρος Σταματόπουλος με την ομάδα να μην μπορεί να ολοκληρώσει τη χρονιά και να υποβιβάζεται στη Β' Εθνική.

Πλέον η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη να κατεβάσει το τμήμα είτε στη Β' εθνική,  είτε σε χαμηλότερη κατηγορία και να φτιάξει τις υποδομές και τις ακαδημίες της.

Όπως δήλωσε όμως ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Παναγιώτης Σεμιτέκολος στην στο εφημερίδα «Match» Αχαΐας, η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή δεν σκοπεύει να επανιδρύσει το τμήμα και να ασχοληθεί με το βόλεϊ το ανδρικό καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε υπάρχουν ήδη δύο τμήματα βόλεϊ, γυναικεία συν τις ακαδημίες, και με την άνοδο της μπασκετικής Παναχαϊκής στη  Γ' εθνική πολύ δύσκολα θα υπάρχουν και διαθέσιμες ώρες στο κλειστό για να γίνει αυτό.

Χαρακτηριστικά ο κ. Σεμιτέκολος δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι στο σχεδιασμό μας για τη νέα χρονιά. Ήδη η Παναχαϊκή έχει δύο ομάδες γυναικών στο άθλημα. Αφήστε δε που δεν υπάρχει κενό στις ώρες λειτουργίας του κλειστού για να μπει μία ακόμη ομάδα. Όμως για να είμαι απόλυτα σωστός, αν προκύψουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, οι κατάλληλοι άνθρωποι για να ασχοληθούν ουσιαστικά με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα το δούμε με άλλη βαρύτητα. Σήμερα όμως για μας δεν είναι πρώτη προτεραιότητα και το λέω ξεκάθαρα».

Υποστήριξη: SilkTech