Θλιβερό ρεκόρ για τη Super League 2: Ένα ματς ανά... 35 ημέρες!

Πέμπτη, Νοέμβριος 19, 2020 - 8:02πμ

Σκίζουν τα διπλώματά τους προπονητές και γυμναστές των ομάδων της Super League 2, αφού καλούνται να διαχειριστούν καταστάσεις που δεν συναντά κανείς πουθενά αλλού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αποχή από επίσημα ματς για ένα διάστημα 8 και πλέον μηνών και εσχάτως - τουλάχιστον επίσημα - απαγόρευση ομαδικών προπονήσεων.

Οι αρμόδιοι φορείς... θυμήθηκαν να ενεργοποιηθούν στα μέσα Νοεμβρίου και να πιέσουν για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε, βέβαια, πολλές ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας έχουν φτάσει σε σημείο να μετρούν μέσα μέσο όρο στο 2020 ένα επίσημο ματς ανά 35 ημέρες!

Συγκεκριμένα, Δόξα Δράμας, Χανιά και ΟΦ Ιεράπετρας έχουν δώσει εννέα επίσημα παιχνίδια σε διάστημα 322 ημερών, δηλαδή ένα παιχνίδι ανά 35,77 ημέρες! Δέκα επίσημους αγώνες έχουν δώσει Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Λάρισας, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Διαγόρας, Ιωνικός, 12 ο ΑΟ Τρίκαλα και... 21 η «τυχερή» Ξάνθη.

Σημειώνεται ότι η Δόξα Δράμας, τα Χανιά και ο ΟΦ Ιεράπετρας είναι οι ομάδες που έχουν δώσει από τα λιγότερα φιλικά προετοιμασίας. Από 8 έδωσαν οι Κρητικοί και 7 οι Μαυραετοί μέχρι να ανάψει «κόκκινο» από τους λοιμωξιολόγους. Συνολικά οι ΠΑΕ της Super League 2 έχουν δώσει 101 τεστ στην 3μηνη ή και σχεδόν 4μηνη προετοιμασίας τους.

Υποστήριξη: SilkTech