Θλίψη στον Απόλλωνα για τον Γιάννη Γιαννόπουλο

Δευτέρα, Απρίλιος 27, 2020 - 8:25μμ

Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του Απόλλωνα και στην πατραϊκή κοινωνία η είδηση της απώλειας του Γιάννη Γιαννόπουλου.

Ο εκλιπών έφυγε στα 75 του χρόνια τη Δευτέρα (27/4) ύστερα από προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος ήταν αγαπούσε τον Απόλλωνα και πρόσφερε πολλά στον Σύλλογο, από διάφορα πόστα. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης για πολλά χρόνια, ενώ ήταν μέλος των «μελανόλευκων» από το 1965. Ηταν αδελφός του Βασίλη Γιαννόπουλου, πρώην άσου του Απόλλωνα και προέδρου της ΚΑΕ.

Με την σύζυγό του Γιώτα είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αγγελική και τον Αριστοτέλη. Για χρόνια διατηρούσε κατάστημα με αθλητικά είδη στην Κορίνθου (AB SPORT).
Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (28/4) στις 12 μ., σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Ζαβλάνι.

(πηγη φωτ. pelop.gr)

ΨΗΦΙΣΜΑ

"Τα Διοικητικά Συμβούλια Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑΣ στο άκουσμα του θανάτου του Γιάννη Γιαννόπουλου, που διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. και ήταν αδελφός του Βασίλη Γιαννόπουλου, πρώην άσου του Απόλλωνα και προέδρου της Κ.Α.Ε., συνεδρίασαν εκτάκτως διαδικτυακά και αποφάσισαν :
* Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.
* Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.
* Να σταλεί για δημοσίευση το παρόν ψήφισμα στον Τύπο. "

Υπόδειγμα οικογενειάρχη

Υποστήριξη: SilkTech