Θλίψη στο Ζαβλάνι - Έφυγε από τη ζωή ο επί χρόνια πρόεδρος Γιάννης Γασπαρινάτος

Κυριακή, Δεκέμβριος 1, 2019 - 11:46μμ

Νικήθηκε από την ασθένεια την οποία αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα κι έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Γασπαρινάτος, αιρετός επί χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, αντινομάρχης επί Νομαρχίας Δημήτρη Κατσικόπουλου και ενεργό μέλος της συνοικίας του Ζαβλανίου Πατρών.

Επίσης είχε αναπτύξει δυναμικό ρόλο για την Ελληνοσερβική φιλία, ενώ την περίοδο της επέμβασης των ΗΠΑ στην Σερβία, είχε οργανώσει ή συμμετάσχει σε πολλές αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας προς το λαό της δοκιμαζόμενης τότε χώρας. 

Με τη σύζυγό του Έμυ απέκτησαν δύο κόρες την Κατερίνα και την Μυρτώ.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (2/12) στις 3μ.μ. στον Αγιο Νικόλαο Λεύκας και η ταφή του στο Α' νεκροταφείο Πατρών.

"Ο Γιάννης Γασπαρινάτος δεν είναι πια μαζί μας, νικημένος από την αρρώστια που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Έφυγε σαν μαχητής, όπως υπήρξε σε όλη του την ζωή, χαρίζοντας επιτυχίες στην αγαπημένη του ομάδα, κάνοντας μεγάλο έργο στον σύλλογο της περιοχής, διατελοντας μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας αλλά και αντινομάρχης. Γιατί ήταν πάντα δραστήριος και μεγάλος μαχητής. Πάνω από όλα όμως, ήταν τεράστιος οικογενειάρχης. Τα λόγια είναι περιττά γιατί σήμερα έσβησε ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της ομάδας. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να μας χαίρεται από εκεί ψηλά. Να λατρεύει τα παιδιά του, όπως μας είχε.... Καλό παράδεισο πρόεδρε, συλλυπητήρια στην οικογένεια σου!!, έγραψε σε ανάρτησή του το Δ.Σ. της Ομάδας του Αίαντα Ζαβλανλίου.

Υποστήριξη: SilkTech