Θλίψη στο Ελληνικό πόλο-Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 21χρονος Ιάσωνας Πανταζής

Κυριακή, Αύγουστος 5, 2018 - 9:02μμ

Ο 21χρονος πολίστας του Παλαιού Φαλήρου, Ιάσωνας Πανταζής, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Μεθώνης - Πύργου στην Πελοπόννησο, σκορπίζοντας τη θλίψη στο χώρο του πόλο.

Ο νεαρός πολίστας ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Μεθώνης – Πύργου στην Πελοπόννησο, γεγονός που τη στέρησε τη ζωή έτσι ξαφνικά, «βυθίζοντας» στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και όλη την υδατοσφαίριση.

Η ομάδα πόλο του Παλαιού Φαλήρου, στην οποία αγωνιζόταν από μικρό παιδί, εξέδωσε ανακοίνωση για να τον αποχαιρετήσει.

Αναλυτικά:

«Πώς να σε αποχαιρετήσουμε μετά από δεκαέξι χρόνια συνεχής παρουσίας στα νερά της έδρας μας, το «Ρέστειο» κολυμβητήριο; Οι πρώτες φθινοπωρινές προ-εφηβικές αναμνήσεις είναι ανεξίτηλα νοτισμένες από τον «υγρό αέρα» του Φαλήρου.

Συζητήσεις, νίκες, γέλια, χαρές που σε κάνουν να νιώθεις άτρωτος ακόμη κι όταν ναυαγούν τα περισσότερα σχέδια. Όσο και να είσαι προετοιμασμένος, τελικά πάντα ο θάνατος σε πιάνει απροετοίμαστο!

Το βράδυ της Παρασκευής 3/8 έπεσε σαν κεραυνός σε φίλους, συναθλητές και σε όλους όσους σε γνώρισαν η είδηση της άδικης απώλειάς σου. Φεύγεις και αφήνεις σε όλους ένα μεγάλο κενό και ένα αναπάντητο, γιατί; Τώρα είμαστε όλοι εδώ, για να σου πούμε πόσο πολύ σ’ αγαπήσαμε και πόσο σημαντικός ήσουν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Ιάσονα, θα είσαι πάντα στο μυαλό μας, στην ψυχή και την καρδιά μας.

Σε ευχαριστούμε που υπήρξες στη ζωή μας!

Οικογένεια» Α.Ο.Π.Φαλήρου».

*Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ του στο facebook

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική