Θλίψη στην Πάτρα και στον Απόλλωνα για τον Γιώργο Γεωργούλη

Τετάρτη, Μάρτιος 31, 2021 - 10:24μμ
(Πηγή φωτ.: εφημερίδα "Πελοπόννησος"

Στα 61 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Γεωργούλης, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Πάτρας με πολλούς φίλους και γνωστούς.

Ολους τους είχε εξυπηρετήσει όσο εργαζόταν στο πάρκινγκ στην οδό Γεροκωστοπούλου.

Ο εκλιπών υπήρξε άνθρωπος του αθλητισμού, Απολλωνιστής και φίλος του μπάσκετ. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα και πρόσφερε στο παρελθόν τις υπηρεσίες του στο μπάσκετ ως κριτής. Με τη σύζυγό του Εφη είχαν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Κωνσταντίνο που είναι εκπαιδευτικός και την Χάρις που είναι ιδιωτική υπάλληλος.

Το τελευταίοα διάστημα έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η κηδεία του Γιώργου Γεωργούλη θα γίνει αύριο Πέμπτη (1/4) στις 15.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Πάτρα.

Ααπό τους πλέον φανατικούς φίλους του Απόλλωνα εδώ και πολλά χρόνια. Έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με σημαντικό πρόβλημα υγείας, αλλά και μεγάλη αποφασιστικότητα, τόλμη και... χαμόγελα (όπως πάντα στη ζωή του). Μόλις στα 61 χρόνια, αλλά αφήνοντας «παρακαταθήκη» μια εξαιρετική οικογένεια.

Υποστήριξη: SilkTech