Θλίψη στα Καλάβρυτα: Έφυγε από την ζωή ο γιατρός Νίκος Ραζής

Σάββατο, Φεβρουάριος 6, 2021 - 12:24μμ

Έφυγε από την ζωή ο αγαπητός σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων και όχι μόνο, ο γιατρός Νίκος Ραζής.

Ο Νίκος Ραζής υπήρξε άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς.

Διετέλεσε επί σειρά ετών γιατρός στα Καλάβρυτα, διευθυντής του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, πρόεδρος του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) και στυλοβάτης σημαντικών διοργανώσεων στο σκάκι, σε άλλα αθλήματα και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα, ενώ ήταν και εκλεγμένο μέλος στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαβρύτων αναφέρει:
«Θλίψη προκάλεσε η αναγγελία του θανάτου ενός εκλεκτού συνδημότη μας, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας, του ιατρού Νίκου Ραζή.
Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, ως Δήμαρχος, αλλά και ως άνθρωπος, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, στην μητέρα του Ρόζα, στην σύζυγό του Κορίνα, και στις κόρες του Ρόζα και Τζωρτζέλα.
Ο Νίκος Ραζής υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς με πολυεπίπεδη δράση.
Ως ιατρός υπηρέτησε την επιστήμη του με ανιδιοτέλεια, στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας όσο και στο ΚαλλιμανοπούλειοΕκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο.
Ήρθε νέος από το τόπο της καταγωγής του, την Κεφαλλονιά και έκανε τα Καλάβρυτα, τόπο της καρδιάς του.
Ήταν πάντα παρών στην κοινωνία, όχι μόνον ως επιστήμονας. Ασχολήθηκε με τους νέους μας, λειτουργώντας την εστία δράσης και πνεύματος τον Σκακιστικό Καλαβρύτων. Υπήρξε πάντα δίπλα στους νέους μας, με εκδηλώσεις, αθλητικές δράσεις και πολλαπλές δραστηριότητες. Άφησε την σφραγίδα του στον τόπο μας και την μνήμη του άσβεστη.
Γιατρέ μας σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσέφερες, ως επιστήμονας, ως εργάτης των Καλαβρύτων, ως άξιος οικογενειάρχης».

Υποστήριξη: SilkTech