Θλίψη για τον θάνατο του Παραολυμπιονίκη Νίκου Καπλάνη

Σάββατο, Ιούνιος 5, 2021 - 11:14πμ

Ενας ακόμη άνθρωπος νικήθηκε από τον φονικό ιό και "βύθισε" στο πένθος ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Ο Παραολυμπιονίκης, Νίκος Καπλάνης, έφυγε τη ζωή την Παρασκευή (4/6), νικημένος από τον κορωνοϊό.

Ο Νίκος Καπλάνης υπήρξε αθλητής της κολύμβησης, του στίβου και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ανέφερε σε ανακοίνωσή της:
«Τον πρόωρο χαμό του Νίκου Καπλάνη θρηνεί το ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα. Ο αθλητής της κολύμβησης, του στίβου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και τα τελευταία χρόνια και του μπότσια, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών, νικημένος από τον κορωνοιό.

Ο Νίκος Καπλάνης είχε καταγωγή από το Μέτσοβο και είχε σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ τα τελευταία 16 χρόνια εργαζόταν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκφράζει τη λύπη του για την απροσδόκητη απώλεια του Νίκου Καπλάνη, αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Υποστήριξη: SilkTech