Θετικοί στον κορωνοϊό, ο Πάολο Μαλντίνι και ο γιος του, Ντάνιελ

Κυριακή, Μάρτιος 22, 2020 - 10:52πμ

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να σαρώνει την Ιταλία και από το πέρασμά του δεν ξεφεύγουν ούτε οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Μετά την είδηση ότι ο Αργεντινός άσος της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, βρέθηκε θετικός, το ίδιο συνέβη με τον θρύλο της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, αλλά και τον γιο του Ντανιέλ.

Οκορονοϊός χτύπησε και την Μίλαν και συγκεκριμένα την οικογένεια Μαλντίνι. Όπως ανακοίνωσε επίσημα το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του Μιλάνου, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά από τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, τόσο ο τεχνικός διευθυντής των ροσονέρι Πάολο Μαλντίνι όσο και ο γιος του Ντανιέλ, που είναι μέλος της ομάδας Νέων του συλλόγου.

«Η Μίλαν επιβεβαιώνει πως ο Πάολο Μαλντίνι, τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, αντιλήφθηκε πως ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που ακολούθως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και άρχισε να έχει συμπτώματα του ιού ο ίδιος.

Προχώρησε σε μία σειρά από τεστ την Παρασκευή και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ο γιος του Ντάνιελ, επιθετικός στην ομάδα Νέων της Μίλαν που προπονήθηκε μέσα στη σεζόν με την πρώτη ομάδα, διαγνώστηκε και αυτός θετικός.

Ο Πάολο και ο Ντανιέλ είναι και οι δύο καλά και έχουν συμπληρώσει ήδη δύο εβδομάδες παραμονής στο σπίτι χωρίς να έχουν έρθει σε επαφή με άλλους. Θα παραμείνουν τώρα σε καραντίνα μέχρι να αναρρώσουν, όπως ορίζει το πρωτόκολλο από τις ιατρικές αρχές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του μιλανέζικου συλλόγου.

Διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο Ντιμπάλα

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε τελικά ο Πάολο Ντιμπάλα, καθώς και η σύντροφός του Οριάνα. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Αργεντινός άσος, μέσω ανάρτησης στο twitter, αμφότεροι αισθάνονται πολύ καλά και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

 

Υποστήριξη: SilkTech