Θετική παρουσία του ΝΟΠ στο Πανελλήνιο ανοικτής θαλάσσης

Τρίτη, Σεπτέμβριος 14, 2021 - 10:02πμ
Συμμετείχε με 8 αθλητλές

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας στα Άσπρα Σπίτια με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών να κατακτά τη 6η θέση στη συνολική κατάταξη.

Μια εξαιρετική διοργάνωση την οποία αγκάλιασε ο δήμος Διστόμου και ο δήμαρχος Γιάννης Σταθάς και αποτέλεσε διαφήμιση για την περιοχή του, η οποία σίγουρα θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη.

«Ευχαριστούμε την Ελευθερία Σαραντίδου, ταμία της ΚΟΕ και πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής που φρόντισε όλα να πάνε καλά και ήταν η ψυχή αυτής της όμορφης διοργάνωσης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΝΟΠ είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά Ολυμπιονίκες καθώς και πολλούς σημαντικούς αθλητές. Ένας από αυτούς, ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι πλέον τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας στα αγωνίσματα της ανοιχτής θάλασσας και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ξεχώρισε για άλλη μια φορά η Βασιλική Τάτσιου που πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 7,5 χλμ. Νεανίδων.

Πολύ δυνατή και η προσπάθεια της ομάδας σκυταλοδρομίας 4×1250 μ. (Μερτσόπουλος Χρήστος, Μπάρλου Χαρά, Τζόλα Αγγελική, Τζώλος Γρηγόρης) που πήρε την πέμπτη θέση και βρέθηκε 2 μόλις δευτερόλεπτα μακριά από το χάλκινο μετάλλιο.

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται η εξαιρετική δουλειά του προπονητή του ΝΟΠ Λευτέρη Μήτρακα και αναμένουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον καθώς είναι η πρώτη μόλις χρονιά που η ομάδα συμμετέχει στα αγωνίσματα της ανοιχτής θάλασσας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών του ΝΟΠ:

5χλμ Κορασίδων

8η Μπάρλου Χαρά

17η Παπαδημητροπούλου Παναγιώτα

25η Τζόλα Ιουλία

5χλμ Παίδων

8ος Μερτσόπουλος Χρήστος

13ος Βουκελάτος Δημήτρης

Σκυταλοδρομία 4×1250μ.

5η θέση: Μερτσόπουλος Χρήστος, Μπάρλου Χαρά, Τζόλα Αγγελική, Τζώλος Γρηγόρης

7,5 χλμ Εφήβων

15ος Τζώλος Γρηγόρης

7,5 χλμ Νεανίδων

1η Τάτσιου Βασιλική

12η Τζόλα Αγγελική

Υποστήριξη: SilkTech