Θεόδωρος Κανελλόπουλος: "Να γίνει θεσμός το street volley"

Παρασκευή, Ιούνιος 1, 2018 - 5:30μμ

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ των μικρών με το τουρνουά "Mini street volley 4Χ4" αγοριών - κοριτσιών που διοργανώνει αύριο, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.) υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων με θέμα: "Παίζω για το Περιβάλλον και τη Ζωή".

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου και θα πάρουν μέρος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 13 ετών από τα σωματεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θεόδωρος Κανελλόπουλος δήλωσε στο sportin.gr: "Θέλουμε να γίνει θεσμός το street volley. Έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια νωρίτερα στην Νεμέα και Αρχαία Ολυμπία, αλλά με μικρότερη συμμετοχή.

Στόχος μας είναι να κάνουμε πιο γνωστό το βόλεϊ και να το βγάλουμε από την σάλα, προκειμένου να μπορέσει να προσεγγίσει όσο το δυνατό πιο πολλά παιδιά".

Και πρόσθεσε: "Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πατρέων για την στήριξή του, καθώς και όλους τους φορείς που μας βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια".

Τέλος ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος μίλησε και για τα μελλοντικά σχέδια της Ένωσης για την ανάπτυξη του βόλεϊ: "Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε πολιτισμό και αθλητισμό, σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια.

Για παράδειγμα να μπορούν τα παιδιά να πηγαίνουν στο μουσείο και συγχρόνως με την συμβολή αθλητών και προπονητών βόλεϊ να γνωρίζουν το άθλημα παίζοντας στον περιβάλλοντα χώρο του".

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech