Θεόδωρος Κανελλόπουλος: «H Διοίκηση της ΕΑΠ παραβιάζει την απόφαση του Πρωτοδικείου»

Τρίτη, Ιούνιος 25, 2019 - 8:00μμ

Θέση για τις εξελίξεις στην ΕΑΠ και την αναστολή του ανδρικού τμήματος βόλεϊ πήρε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ και πρώην γενικός γραμματέας των «μελανόλευκων», Θεόδωρος Κανελλόπουλος.

Αναλυτικά η επιστολή του:

«H παρούσα Διοίκηση της ΕΑΠ παραβιάζει την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών, 819/2017, στην οποία ορίζεται η κάθοδος όλων των Τμημάτων Ανδρών και Γυναικών στα οικεία πρωταθλήματα. Οι λόγοι που επικαλείται η Διοίκηση είναι προσχηματικοί διότι, από αρχές της ανάληψης της Διοίκησης του κ. Πατούχα προσπάθησε να βγάλει εκτός προπονήσεων από το κλειστό γήπεδο του Συλλόγου το Ανδρικό βόλεϊ και δεν παραχωρούσαν λογικές ώρες για τις υποδομές στα αγόρια.

Για να θυμηθούμε πέρυσι τέτοια εποχή ζητήθηκε από το ΠΕΑΚ να δοθούν ώρες στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι. Όσον αφορά το ότι υπάρχει πρόβλημα στο ανδρικό βόλεϊ γενικότερα στο Πανελλήνιο, ούτε αυτό ισχύει. Όπου δεν εμπλέκονται άνθρωποι με κομπλεξισμό εναντίον του αθλήματος υπάρχει ανάπτυξη. Η Πολιτεία οφείλει μετά από αυτά τα γεγονότα να θεσμοθετήσει σε τροποποίηση του αθλητικού νόμου ποσόστωση για τα αθλήματα των Συλλόγων στα διοικητικά τους συμβούλια. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθούν φαινόμενα συγκρούσεων μεταξύ Τμημάτων και αθλημάτων στον ίδιο Σύλλογο.

Η παρούσα διοίκηση της ΕΑΠ όταν ζητήθηκε η ανάληψη του Τμήματος Ανδρικού βόλεϊ πέρυσι σχεδόν τέτοια αποχή έδωσε αρνητική απάντηση. Ο στόχος προφανής, υποβιβασμός της ομάδας και διάλυση του Τμήματος και του Ανδρικού Βόλεϊ. Καλώ τον κ. Πατούχα να δημοσιοποιήσει όλα τα μηνύματα και τα e-mail που είχαμε ανταλλάξει την περίοδο της κρίσης. Πολύ περισσότερο, τα πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΠ την ημέρα της απόλυσης του Άρη Αγγελόπουλου. Τόσα τα γραπτά όσο και τα ηχογραφημένα».

Υποστήριξη: SilkTech