Θεοδωρόπουλος: «Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένος»

Σάββατο, Φεβρουάριος 2, 2019 - 12:01μμ

Κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αίολου Αγυιάς για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας (8.30μ.μ.) με αντίπαλο την Απολλωνιάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αίολου Αγυιάς και η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου έχει σαν στόχο την κατάκτηση της νίκης, προκειμένου να προσπεράσει τους «μελανόλευκους» στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένος», δήλωσε ο ολ αράουντ φόργουορντ του Αίολου Αγυιάς, Χρήστος Θεοδωρόπουλος και πρόσθεσε:

«Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, προκειμένου να περάσουμε και τυπικά πρώτοι στη βαθμολογία. Η Απολλωνιάδα έχει αποδείξει ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, οπότε αν πάρουμε τη νίκη περνάμε ένα σημαντικό εμπόδιο για την συνέχεια».

Αναφορικά με την πιθανότητα απευθείας ανόδου στη Γ΄ Εθνική μπάσκετ (Α΄ Ομιλος Νότου), ο Χρ. Θεοδωρόπουλος δήλωσε τα εξής: «Θεωρώ ότι το +4 θα κριθεί στο τέλος της κανονικής διάρκειας, οπότε δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Εμείς συνεχίζουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθώντας για το καλύτερο κάθε αγωνιστική και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πάμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι».

Στον αγώνα του α΄ γύρου στο «κλειστό» του Απόλλωνα στην Περιβόλα, η Απολλωνιάδα είχε επικρατήσει στην παράταση με 91-85.

Υποστήριξη: SilkTech