Θέλει σεφτέ (15:00) με επιστροφή στις νίκες πριν τον «Γολγοθά»

Σάββατο, Ιανουάριος 5, 2019 - 8:01πμ

Στις επίσημες υποχρεώσεις επιστρέφει η Παναχαϊκή στο ξεκίνημα ενός «Γολγοθά» έξι κρίσιμων αγώνων. Οι «κοκκινόμαυροι» κάνουν την αρχή από την Αγυιά σήμερα (15:00, live στο sportin.gr), υποδεχόμενοι τα Τρίκαλα για την 11η αγωνιστική της Football League.

Ακολουθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Αγυιά για το Κύπελλο Ελλάδας την Τρίτη (8/1, 17:00) για το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και έπεται ο Βόλος (εκτός), ο Πλατανιάς (εντός), και πάλι ο ΠΑΟΚ (στην Τούμπα), ο Ηρόδοτος (εκτός) και στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου η Κέρκυρα στην Αγυιά, κλείνοντας τον πρώτο γύρο της Football League.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Παναχαϊκή έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα μπροστά της, απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Football League και τον πρωτοπόρο της Super League, για το Κύπελλο, έχει όμως και την ευκαιρία σε ενδεχόμενα θετικά αποτελέσματα, να «σβήσει» το πολύ κακό βαθμολογικά ξεκίνημα και έχοντας μπροστά της ένα γύρο για να διεκδικήσει το καλύτερο.

Για αν συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να έρθουν και οι νίκες, μετά από 6 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το σημερινό μεσημέρι και τα Τρίκαλα στην Αγυιά.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει για πρώτη φορά φέτος, όλο το ρόστερ στη διάθεσή του και πέραν του τιμωρημένου Φουρλάνου, διάλεξε τους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν καλύτερα στο πλάνο του για τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» επέλεξε τους:

Καπούταγλη, Σούλη, Σταμόπουλο, Πολίμο, Ντάσιο, Λουμπαρδέα, Τσελεπίδη, Σωτηράκο, Πλέγα, Κολ, Αργυρόπουλο, Μουστακόπουλο, Μαυριά, Καρατσανάκοφ, Ελευθεριάδη, Κυνηγόπουλο, Μπαστακό, Μωραΐτη και Μασούρα.

Η Παναχαϊκή επικράτησε και στα δύο περσινά παιχνίδια των δύο ομάδων, με 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Αγυιά και με 1-0 στη Θεσσαλική πόλη.

Τα Τρίκαλα με 10 βαθμούς βρίσκονται στην 12η θέση, μία πάνω από τον υποβιβασμό και τέσσερις κάτω από την Παναχαϊκή που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (8η θέση) με 12 βαθμούς (2Ν – 5Ι – 3Η) με 8 γκολ ενεργητικό και ισάριθμα παθητικό.

Υποστήριξη: SilkTech