Θέλει επιστροφή (15:00) στις νίκες για να μην χάσει το όνειρο της δεύτερης θέσης

Τετάρτη, Μάρτιος 6, 2019 - 8:31πμ

Εμβόλιμη διεξάγεται η 20η αγωνιστική τους πρωταθλήματος της Football League. Η Παναχαϊκή θέλει να επιστρέψει στις νίκες, για να μην χάσει το… τραίνο της ανόδου και υποδέχεται (15:00, live στο sportin.gr) τον Αήττητο Σπάτων στην Αγυιά.

Η αναμέτρηση κρύβει πολλές παγίδες, με την ομάδα της Αττικής να ψάχνει τους βαθμούς που θα την διατηρήσουν σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου άλλωστε οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Ο Αήττητος προέρχεται από 4 αναμετρήσεις χωρίς ήττα και δύο σερί νίκες, με την πρώτη να είναι στην Κέρκυρα απέναντι στην τοπική ομάδα.

Η Παναχαϊκή που έχει με τη σειρά της 5 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια, στα οποία είναι και αήττητη,  θέλει δύο νίκες στα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας, ώστε να μείνει ζωντανή στο στόχο της δεύτερης θέσης.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε η προετοιμασία για τα δύο μαζεμένα παιχνίδια, με τον Οφρυδόπουλο να παίρνει όλος τους νέους  (πλην του τραυματία Πέτριτς) παίχτες θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα το.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σούλης, Κολοβούρης, Πολίμος, Ντάσιος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Μοσνί, Πλέγας, Κολ, Αργυρόπουλος, Παπατόλιος, Μοντιέλ, Κόβατσετς, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν 9 θέσεις και 11 βαθμοί, με την Παναχαϊκή να είναι τρίτη με 32 βαθμούς.

Υποστήριξη: SilkTech