Το θαύμα δεν έγινε, ο ΝΟΠ έχασε 8-6 από τον Άρη Θ

Σάββατο, Ιανουάριος 5, 2019 - 5:36μμ

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας των ανδρών γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΝΟΠ στο «Αντώνης Πεπανός», καθώς έχασε δίκαια με 8-6 από τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Το παιχνίδι, υπό όρους, θα είχε διαφορετική, για τον ΝΟΠ, εξέλιξη αλλά τούτου δεν έγινε ποτέ. Οι λόγοι;

- Ο ΝΟΠ ήταν ανύπαρκτος στο πρώτο ημίχρονο όταν ήταν διαρκώς πίσω στο σκορ και μάλιστα με διαφορά που δεν τον τιμάει, πέντε γκολ δηλαδή (2-7).
- Όταν πια συνήλθε, πίεσε, πανικόβαλε τον αντίπαλο, μείωσε στο -2 και φαινόταν έτοιμος για μια ακόμα ανατροπή, δέχτηκε ένα καίριο πλήγμα. Στις αρχές της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο αρχηγός του Βασίλης Κανελλόπουλος, διαμαρτυρόμενος για φάση πέναλτι. Ήταν η πρώτη του αποβολή στην σχεδόν 25ετή καριέρα του! Κι ο ΝΟΠ έπαιξε όλο το υπόλοιπο της αναμέτρσης χωρίς ένα βασικό του στέλεχος. Πάπαλα το παιχνίδι!

* «Είναι πέναλτι! της είπα, τίποτε άλλο», δήλωσε μετά τον αγώνα.
* Συνεχείς και εντονότατες ήταν οι διαμαρτυρίες του γενικού αρχηγού, Μάκη Γεωργαρά, προς τον πάγκο των παρατηρητών (Ξιάρχος, Σαλογιάννης και ειδικά προς τον Ν. Βασιλείου).
* Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Κώστας Σακκαλής.
* Διαιτητές ήταν οι Δαμιανάκης - Δασκαλοπούλου, που ώρα μετά το τέλος του αγώνα δεν είχαν συμπληρώσει το «Φ.Α.».

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 6-8 Τα οκτάλεπτα: 2-4, 0-2, 3-1, 1-1. ΝΟ Πατρών: Πολλάτος 1, Δίπλαρος 1, Γκότσης 2, Βικάτος 2. Άρης Θεσσαλονίκης: Κουνέλας 1, Χατζιδάκης 2, Παπαθεοδώρου 1, Μπουστεράκης 1, Αλιακούλιος 1, Σαλογάνης 2

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech