Θ. Κονδύλης: «Συνεχίζουμε με αισιοδοξία παρά τις δυσκολίες»

Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019 - 7:51πμ

Σε δήλωσή του, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Α.Π., Θεόδωρος Κονδύλης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε χθες στο γήπεδο του σωματείου, ανέφερε πως

«η Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Πάτρας, καθώς ιδρύθηκε το 1927 κι εκ τότε υπήρξε πρωτοπόρος σε σημαντικά αθλήματα. Διαχρονικά η ΕΑΠ έχει διαγράψει μία σημαντική διαδρομή στον αθλητισμό με σπουδαίες διακρίσεις σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σήμερα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και η οικονομική κρίση που έχει πλήξει και τα σωματεία της Πάτρας, η ΕΑΠ δεν το βάζει κάτω. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Στόχος μας είναι να συνεχίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους όλα τα αθλητικά μας τμήματα, τα οποία στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Η Ε.Α.Π. έχει εισέλθει πλέον σε μια νέα εποχή με κύριο χαρακτηριστικό την εξωστρέφεια και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αποτελεί βασική μας επιλογή και επιδίωξη η συνεργασία με γονείς, φορείς και αθλητές, όπως επίσης και η καταγραφή και η αξιοποίηση όλων των στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να εξελιχθούν μέσα από τον αθλητισμό όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά, γιατί στην Ε.Α.Π. πρωτίστως είμαστε όλοι μία οικογένεια…».

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική