Τετάρτη νίκη της ΝΕΠ (13-8 τον Νηρέα)!

Τρίτη, Απρίλιος 27, 2021 - 7:30μμ

Την 4η νίκη της στα τελευταία εννέα παιχνίδια πέτυχε η ΝΕ Πατρών σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης (27/4) στο  «Αντώνης Πεπανός» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Σακαλή μετά από σπουδαία εμφάνιση επιβλήθηκε με 13-8 του Νηρέα Χαλανδρίου και έφτασε στους 12 βαθμούς. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Πάτρας επιβεβαίωσε τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα που παρουσιάζει στα περισσότερα παιχνίδια από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ο Νηρέας, ο οποίος σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν διεκδίκησε την νίκη, υποχρεώθηκε στην 4η διαδοχική ήττα και παρέμεινε με 16 βαθμούς στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 13-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 3-2, 4-3.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (προπονητής Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα 4, Τσιμάρα 1, Μανέτα, Ν. Μπαλάτσα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη 1, Ντάσιου, Ευδοκία Τσιμάρα 4, Κουρέτα 3, Γιαννακοπούλου, Ζαφειράκη, Πουλοπούλου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονητής Ανέστης Πεσματζόγλου): Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά 2, Κοτσάφτη, Α. Κοβάτσεβιτς, Ρουσσάκη, Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη, Παναγιότι 2, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κονταλέξη.

Διαιτητές: Κ.Βασιλείου - Μάρκοβιτς

Αλυτάρχης: Χρήστος Σαλογιάννης

Υποστήριξη: SilkTech